Збірна Франції - "темна конячка" чемпіонату світу

Поділитися
Збірна Франції - "темна конячка" чемпіонату світу © football.ua
Букмекери не вірять, що французи, які у прекрасному стилі обіграли українців у стикових матчах відбору на ЧС-2014, можуть серйозно претендувати на перемогу у бразильських змаганнях.

На чемпіонаті світу у Бразилії букмекери відвели збірній Франції роль "темної конячки". Принаймні, серед фаворитів головного футбольного турніру чотириріччя переможців над українською збірною немає.

У списку котирування букмекерських контор на майбутній ЧС-2014 французи, які за сумою двох стикових матчів виграли путівку до Бразилії у збірної України, розмістилися в середині "турнірної таблиці", а точніше - на 12-му місці. На їхню перемогу можна поставити з коефіцієнтом 26,0.

Як і раніше фаворитом ЧС є господарі турніру бразильці - 4,33, дещо менша ймовірність на успіх в Аргентини, Німеччини (5,50) та Іспанії (6,50).

Примітно, що до того моменту, як було визначено усіх учасників ЧС (окрім Уругваю, який де-факто вже у Бразилії, але ще має зіграти поєдинок стикових зустрічей з Йорданією), французи були у котируваннях букмекерів. Тобто ще до зустрічі з Україною контори вірили, що мундіаль не обійдеться без підопічних Дідьє Дешама. Однак невпевнена гра "триколірних" у київському матчі змусила "букерів" знизити коефіцієнти на цю команду - з 21,0 до нинішнього рівня 26,0.

Відзначимо, що французи котируються нижче, ніж Англія, з якою Україна двічі зіграла внічию у відборі - на перемогу англійців можна поставити з показником 23,0. А "ненависні" для "трикольорових" бельгійці йдуть слідом за Іспанією - 15,0.

Нагадаємо, що жеребкування фінальної частини чемпіонату світу пройде 6 грудня, а сам турнір розпочнеться 12 червня. Фінал мундіалю відбудеться 13 липня. !zn

Читайте також:

Ібрагімович впевнений, що без нього чемпіонат світу не буде таким видовищним

Мішель Платіні запропонував збільшити число учасників ЧС-2018 до сорока

Блаттер запропонував відмовитися від проведення стикових матчів у відбіркових турнірах

Фоменко готовий продовжити роботу у збірній - незважаючи на невиконане завдання

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі