Фоменко готовий продовжити роботу у збірній - незважаючи на невиконане завдання

Поділитися
Фоменко готовий продовжити роботу у збірній - незважаючи на невиконане завдання Михайло Фоменко готовий продовжити роботу в збірній
Головний тренер збірної України вважає, що йому майже завжди вдавалося реалізовувати почате - тому у національній команді він хоче досягти нових висот.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко після провального поєдинку з Францією, який не дав українцям можливості вирушити на чемпіонат світу до Бразилії, намагався тримати удар. Зазначивши, що у діях його підопічних не було цілісності, він заявив: готовий працювати у команді і надалі.

На погляд Фоменка, у ключових моментах гри суддя приймав досить суперечливі рішення.

"Ключовий момент був один - суддя призначає штрафний за гру рукою, якої не було, і зараховує м'яч, коли має місце триметровий офсайд", - зазначив Фоменко.

Втім, головний тренер не став зациклюватися на суддівстві і спробував відшукати причини поразки 0:3 в іншому.

"Багато чого було. Не дорахувалися ми після гри захисників. Забиті м'ячі - одне, але те, що треба бути психологічно готовими до другої гри - тут довелося нам важкувато, ви це бачили. Основне, що в грі не було цілісності", - вважає наставник.

"Найприкріше: адже ми попереджали, що буде суворе суддівство, попереджали хлопців, щоб вони не заробляли картки за розмови та інші дріб'язкові порушення. Виходить, що не можемо в цьому плані сподіватися на підопічних, адже вже були такі моменти. Щоправда, раніше вони не так впливали на результат. Сьогодні ми майже тайм грали у меншості. Потрібно було міняти гру, вийшла, що вона була в одну сторону", - прокоментував свою першу поразку у національній збірній.

Нагадаємо, що збірна України пропустила два голи в першому таймі - на 22-й та 36-й хвилині. При цьому другий м'яч залетів у ворота Андрія Пятова з явного офсайду. Після перерви за другу жовту з поля було вилучено Євгена Хачеріді і в меншості команда Фоменка пропустила ще один м'яч, так і не зумівши створити напругу на половині поля французів.

Фоменко зробив акцент на тому, що Франція цілком очікувано йшла вперед всіма силами, а через більш високий клас цієї команди, українці не зуміли протистояти атакувальній міці.

На питання про Євро-2016, яке пройде у Франції, а відбір на нього почнеться вже наступного сезону, Фоменко відреагував впевнено: ставитиме перед своїми підопічними тільки найвищі завдання.

"Де б я не працював, я завжди ставлю перед собою максимальне завдання. Майже скрізь їх вдавалося реалізувати, бо мені не доводилося працювати з грандами українського футболу. Який сенс лише брати участь? Будемо ставити найвищі завдання і намагатися їх виконати", - підсумував тренер.

Нагадаємо, що від Європи на чемпіонат світу поїде 13 команд - 9 пройшло на турнір напряму, а ще чотири - через стикові поєдинки. !zn

Читайте також:

Дешам не помилився: у Парижі збірна Франції зіграла краще за свої можливості

Фоменко відзвітував за відбірковий турнір: зробили все, що планувалося

Блаттер запропонував відмовитися від проведення стикових матчів у відбіркових турнірах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі