Блаттер запропонував відмовитися від проведення стикових матчів у відбіркових турнірах

Поділитися
Блаттер запропонував відмовитися від проведення стикових матчів у відбіркових турнірах Блаттер деколи оригінальний у своїх висловлюваннях
Президент ФІФА вважає, що для будь-якої команди, яка вдало провела груповий турнір відбору, а потім пробилася до плей-офф, невдача може стати великою драмою.

Президент ФІФА Зепп Блаттер висловив думку, що при проведенні чемпіонатів світу варто відмовитися від стикових матчів, в рамках яких в одному з протистоянь зійдуться збірні України і Франції.

На його погляд, невдача у плей-офф, коли поїздка на чемпіонат світу здається такою близькою, може стати великою драмою для будь-якої збірної.

"Коли команда залишає відбір за підсумками двох матчів - це справжня драма", - підкреслив Блаттер.

"Так, можливо, це добре для телебачення, для видовищності гри, але думаю, що нам треба буде знайти рішення, коли стикові матчі не проводитимуться. У "стиках" ігри виходять більш напруженими, але для тих, хто програє, це дуже важке випробування", - уклав глава ФІФА.

ТАКОЖ: Президент ФІФА приніс вибачення "Реалом" за глузування над Роналду

Відзначимо, що на сьогодні вже відомий 21 учасник світової першості 2014 року у Бразилії, решта 11 визначаться після "стиків", які пройдуть у листопаді. 5 матчів пройдуть в Африці, 4 - в Європі і 2 інтерконтинентальних: Йорданія проти Уругваю і Мексика проти Нової Зеландії.

Нагадаємо, що українська збірна чотири рази брала участь у стикових іграх і поступалася шляхом на чемпіонати світу і Європи своїм опонентам. Двічі українці не зуміли пробитися на світові форуми через плей-офф - на ЧС-2002, коли "синьо-жовті" поступилися Німеччині, а також на попередній мундіаль у ПАР - тоді українська збірна програла Греції. !zn

Читайте також:

Дідьє Дрогба переміг у премії Golden Foot, вставши в один ряд з Андрієм Шевченком

Збірна України встановила рекорд результативності відборів, забивши більше за Іспанію та Італію

Фоменко відзвітував за відбірковий турнір: зробили все, що планувалося

У ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі