Дешам впевнений, що у Парижі збірна Франції зіграє краще за свої можливості

Поділитися
Дешам впевнений, що у Парижі збірна Франції зіграє краще за свої можливості Дідьє Дешам обіцяє упевнений реванш за поразку у Києві © football.ua
Головний тренер збірної Франції як і раніше вірить у свою команду: навіть незважаючи на безславну поразку 0:2 у Києві.

Напередодні матчу двораундового протистояння між Україною і Францією у рамках плей-офф відбіркового турніру ЧС-2014 головний тренер "триколірних" Дідьє Дешам впевнений в успіху своєї команди.

Незважаючи на те, що в першому матчі у Києві Франція поступилася Україні 0:2, істотно погіршивши свої шанси на поїздку до Бразилії, Дешам вірить у своїх підопічних.

"Я впевнений, що ми переможемо. Навіть на один відсоток у цьому не сумніваюся. Нам потрібно не тільки не пропустити, але і забивати. Спробуємо знайти золоту середину. Я впевнений, що ми виграємо. І буде все добре", - сказав Дешам.

"Мої футболісти поступово повертають впевненість у своїх силах після невдачі у Києві. Завтра ми покажемо навіть більше того, на що здатні", - припустив наставник збірної Франції.

Нагадаємо, що матч-відповідь стикового протистояння Україна-Франція відбудеться 19 листопада у Парижі о 22:00.

Дешам зазначив, що ані на секунду не замислювався про можливу невдачу і наслідки. Адже по-перше, в команді є атмосфера взаємної довіри, по-друге, він відчуває підтримку вболівальників.

"Я твердо вірю у свою команду, а вона вірить мені. Важливо слідувати стародавньому принципу "Один за всіх!". Якщо бути єдиним цілим, ніхто нас не переможе".

ТАКОЖ: Лідерів французів Насрі і Жиру виключено з команди напередодні матчу з Україною

Зазначимо, що для успішного результату поєдинку - без додаткового часу та серії післяматчевих пенальті, французам необхідно не пропустити і забити як мінімум три голи у ворота українців. Дешам вважає, що навіть якщо його футболісти не роздрукують українські ворота у стартовому відрізку матчу, то все одно будуть грати у свій футбол.

"Щоб досягти результату, команді необхідне терпіння, терпіння і ще раз терпіння. Кожен наш гравець знає свій маневр, тому я впевнений в успішному для нас результаті поєдинку", - сказав Дешам на передматчевій прес-конференції у Парижі.

Нагадаємо, що колега і візаві Дешама Михайло Фоменко відзначив, що його команда намагатиметься діяти агресивніше за суперника і використовувати свої сильні сторони у черговому важливому протистоянні. !zn

Читайте також:

Збірна України вирушила до Франції без одного гравця

Фоменко підкреслив: у футбол повинні грати сміливі люди

В автобіографії Фергюсона читачі знайшли півсотні помилок

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі