В автобіографії Фергюсона читачі знайшли півсотні помилок

Поділитися
В автобіографії Фергюсона читачі знайшли півсотні помилок В автобіографії Фергюсона читачі знайшли півсотні помилок © прес-служби "Укртрансгаз"
Прискіпливі британські журналісти і оглядачі відшукали у книзі легендарного тренера безліч фактичних висловів, які не відповідають дійсності.

Автобіографія екс-наставника "Манчестер Юнайтед" Алекса Фергюсона, яка вийшла на початку жовтня, стала не тільки лідером продажів в Англії, побивши всі попередні показники, але і об'єктом критики з боку вимогливих читачів.

Всього в мемуарах Фергюсона знайдено 45 фактичних помилок. Зокрема, оглядачі помітили, що в книзі йдеться нібито валлійський півзахисник команди Райан Гіггз дебютував у складі клубу у віці 16 років, тоді як гравцеві вже виповнилося 17 на той момент.

Також Фергюсон переплутав дату, коли йому було встановлено кардіостимулятор. Насправді процедуру було проведено в березні 2004 року, однак тренер стверджує, що операцію йому зробили у квітні 2000 року.

Як стверджують представники видавництва, вони готові повернути гроші кожному читачеві, який залишиться незадоволений книгою Фергюсона.

ТАКОЖ: Колишній наставник МЮ Алекс Фергюсон відмовився почати політичну кар'єру

У травні 2013 року Фергюсон оголосив про відхід із "Манчестер Юнайтед" після 27 років перебування в ролі головного тренера. Він покинув клуб після того, як МЮ завоював чемпіонський титул у 20-й раз. Місце Фергюсона зайняв колишній тренер "Евертона", теж шотландець - Девід Мойес.

Без багаторічного наставника "Червоні дияволи" не зовсім вдало розпочали сезон в англійській Прем'єр-лізі, лише до 11-го туру підібравшись до групи лідерів і розмістившись на п'ятому місці.

Нагадаємо, що раніше головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу зазначав, що невдачі МЮ у нинішньому сезоні пов'язані з відходом Алекса Фергюсона. !zn

Читайте також:

Англієць Ріо Фердинанд задовольнить марнославство футболістів за допомогою "футбольного " Оскара"

Луческу вважає, що "Шахтар" вже досяг рівня "Манчестер Юнайтед"

Фільм про Блохіна переміг на фестивалі спортивного кіно

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі