Луческу вважає, що "Шахтар" вже досяг рівня "Манчестер Юнайтед"

Поділитися
Луческу вважає, що "Шахтар" вже досяг рівня "Манчестер Юнайтед"
Після матчу другого туру групового турніру Ліги Чемпіонів проти "Манчестер Юнайтед" наставник донеччан зазначив, що його підопічні мали перевагу над грізним суперником.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що у деяких моментах поєдинку другого туру групового турніру Ліги Чемпіонів проти "Манчестер Юнайтед", який завершився внічию 1:1, його команда володіла перевагою, піднявшись на один рівень з іменитим і грізним суперником.

"Я задоволений, що ми сьогодні піднялися на рівень "Манчестера" і в деяких моментах навіть мали певну перевагу", - заявив Містер.

"Результат, напевно, задовольняє обидві команди. "Манчестер" використав нашу помилку. Думаю, вийшов випадковий гол. Потім манкуніанці сіли на свою половину поля, стали грати на контратаках. Вони сильні в цьому компоненті. Але, вважаю, ми контролювали гру. Окрім цього удару у площину воріт суперник не створив нічого суттєвого", - вважає наставник українського клубу.

Як зазначив Луческу, стратегією на зустрічі з 20-разовим чемпіоном Англії було додати у швидкості і тиску в останні 25 хвилин матчу - його підопічні впоралися із завданням і зрівняли рахунок. Румунський фахівець припустив, що "Шахтар" в кінцівці матчу володів перевагою, нарікаючи на те, що його команді вдалося лише раз засмутити опонента.

"Ні в якому разі до матчу ми не думали про те, щоб зіграти на нічию. Не забувайте, що ми грали проти "Манчестер Юнайтед"", - додав Луческу.

Нагадаємо, що донеччани пропустили гол на 18-й хвилині після серії помилок захисників, однак за 15 хвилин до кінця зустрічі зрівняв рахунок і потім контролювали гру.

При цьому наставник МЮ Девід Мойес після матчу зазначив, що його задовольнила виїзна нічия. Мірча Луческу вважає, що такий результат дає хороші шанси на вихід у плей-офф і "Шахтарю", і "Манчестер Юнайтед".

Наступний матч у Лізі Чемпіонів "гірники" проведуть" 23 жовтня у Німеччині проти леверкузенського "Байєра". !zn

Читайте також:

Букмекери відвели "Шахтарю" роль фаворита в протистоянні з "Манчестер Юнайтед"

Ліга Чемпіонів: "Челсі" і "Боруссія" розгромили суперників, "Барселона" перемогла

Проведення Ліги Чемпіонів приносить УЄФА півтора мільярда євро щорічно

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі