Ліга Чемпіонів: "Челсі" і "Боруссія" розгромили суперників, "Барселона" насилу перемогла

Відео
Поділитися
Ліга Чемпіонів: "Челсі" і "Боруссія" розгромили суперників, "Барселона" насилу перемогла Сеск Фабрегас вимучив перемогу "Барселони" © fcbarcelona.com
У другому турі головного клубного євротурніру не зафіксовано особливих несподіванок.

У першому ігровому дні другого туру групового турніру Ліги Чемпіонів "Челсі" розгромив на виїзді румунський "Стяуа" 4:0, а фіналіст минулорічного розіграшу "Боруссія" не залишила шансів "Марселю" 3:0. "Барселона" без Ліонеля Мессі важко здобула перемогу у Шотландії над "Селтіком" 1:0.

Впевнено здолав свого суперника "Арсенал" - підопічні Арсена Венгера зараз на хорошому ходу у чемпіонаті Англії, тому їхня перемога над "Наполі" виглядала досить логічно.

На відміну від минулого туру не зумів здивувати швейцарський "Базель" - після гостьової перемоги над "Челсі" він поступився вдома "Шальке" 0:1. "Мілан" зіграв внічию з "Аяксом" - завдяки голу Маріо Балотеллі на другій доданій хвилині, а російський "Зеніт" так і не розкрив оборону "Аустрії" - 0:0.

Таким чином, у своїй групі лідерство захопили "Барселона", "Арсенал", "Атлетіко" і "Шальке": у цих колективів - стовідсотковий результат.

"Челсі" відправлявся до Румунії з не дуже приємними спогадами з минулорічного розіграшу Ліги Європи, коли "Стяуа" нав'язав боротьбу іменитому супернику, добряче попсувавши лондонцям нерви. Ну і, звичайно ж, домашня поразка від "Базеля" напевно найбільш мотивувала підопічних Жозе Моурінью. Між тим, матч розпочався не дуже вдало - ні, лондонці не пропустили, просто вимушену заміну довелося проводити тренеру: Фернандо Торреса замінив Самуель Ето'О.

Але незабаром справи пішли краще: камерунець, що вийшов на заміну, опинився в потрібний час у потрібному місці, і м'яч, що відскочив від нього до Раміреса після удару останнього опинився у сітці - 1:0. А під завісу тайму "Стяуа" забив автогол - відзначився Геогрієвскі. А у другому таймі розпочате завершили все той же Рамірес і Френк Лемпард.

До Глазго "Барселона" вирушила без травмованого Мессі, і у черговий раз це могло зіграти з каталонцями, що звикли до суперфорварду, злий жарт. Тим більше шотландська команда виявилася дійсно міцним горішком. Якщо б не вилучення на 59-й хвилині капітана "кельтів" Брауна, зароблене на Неймарі, "Барсі" довелося б дуже несолодко. А так - на 76-й хвилині у гостей пройшла відмінна контратака і рахунок було відкрито.

Зазначимо, що 2 жовтня відбудеться другий ігровий день, де найбільш цікавими матчами стануть зустрічі між "Шахтарем" і "Манчестер Юнайтед", а також "Манчестер Сіті" і "Баварією". !zn

Читайте також:

Проведення Ліги Чемпіонів приносить УЄФА півтора мільярда євро щорічно

Лідером з виручки на світовому трансферному ринку став російський "Анжі"

Луческу вважає, що проблеми "Манчестер Юнайтед" - через відхід Фергюсона

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі