Луческу вважає, що проблеми "Манчестер Юнайтед" - через відхід Фергюсона

Поділитися
Луческу вважає, що проблеми "Манчестер Юнайтед" - через відхід Фергюсона Луческу вважає, що проблеми "Манчестер Юнайтед" - через відхід Фергюсона
Наставник "Шахтаря" напередодні зустрічі з іменитим суперником, спробував знайти причини нещодавніх невдач найкращої команди Англії.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що головною проблемою невдалого старту "Манчестер Юнайтед" в англійській Прем'єр-лізі є звільнення з тренерського містка багаторічного наставника Алекса Фергюсона, якого змінив Девід Мойес.

Про це румунський фахівець розповів напередодні матчу "Шахтаря" у рамках групового турніру Ліги Чемпіонів проти чемпіона Англії, який відбудеться 2 жовтня у Донецьку.

"Будь-яка тренерська перестановка вносить нову філософію у команду, нові ідеї. Навіть якщо Фергюсон сам обрав свого послідовника", - вважає Містер.

"Кожен тренер потребує періоду для адаптації і знайомства з новими футболістами. Цим і пояснюється складність початку чемпіонату. Напевно, таких невдалих результатів не було б, якби біля керма команди був Фергюсон".

Нагадаємо, що "МЮ" в чемпіонаті Англії переживає найгірший старт за останні 24 роки - приблизно той період, під час якого командою керував Фергюсон. Після шести турів чемпіонату Прем'єр-ліги "Червоні дияволи" перебувають на 12-му місці, маючи у своєму активі лише дві перемоги. Найбільш болючим виявилася для МЮ поразка від земляків з "Сіті" - 1:4. В останньому турі МЮ програв "Вест Бромвіч Альбіон" на своєму полі 1:2.

Як вважає Луческу, Мойесу поки складно просувати свої ідеї на футбольному полі - шотландець поки не до кінця вивчив можливості своїх гравців.

"Звичайно, поки Мойес не визначився з кістяком команди і основними гравцями. В кожному матчі змінюються чотири-п'ять виконавців. Змінилися стосунки між футболістами на полі. Те ж саме відбувається і з нами. Ротація складу, яка зараз проходить і в "Манчестері", і у нас, призводить до нинішніх проблем. Усі претенденти на чемпіонство: "Челсі", "Ліверпуль" і "Арсенал" - менше змінюють гравців", - припустив наставник "Шахтаря".

Говорячи про другий матч у груповому турнірі Ліги Чемпіонів, Луческу традиційно не став розкривати карти, обмежившись лише загальними фразами.

"Гравці повинні максимально налаштуватися на завтрашній матч. Свято, на яке всі чекають, вони повинні перенести на футбольне поле. Ми добре знаємо суперника. Хотілося б, щоб атмосфера була такою ж, як на наших матчах з "Арсеналом" і "Челсі". Бажано, щоб і результат був таким", - зазначив Луческу, натякаючи на успішно проведені останні поєдинки донеччан з англійськими командами.

Нагадаємо, що у першому турі змагань у групі А "Шахтар" здолав "Реал Сосьєдад" на виїзді 2:0, а "МЮ" виграв у "Байєра" на "Олд Траффорд" 4:2. !zn

Читайте також:

Сенсація в Донецьку: "Металург" зіграв внічию з "Шахтарем"

У "Манчестер Юнайтед" оголосили про більш ніж 500-відсоткове збільшення прибутку

Ліга Чемпіонів: "Базель" продовжив засмучувати фаворитів і в новому сезоні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі