Чемпіонат Англії: Мойес і Моурінью починають із перемог

Поділитися
Чемпіонат Англії: Мойес і Моурінью починають із перемог Моурінью і його "Челсі" переміг у першому турі © Telegraf
Наставники "Манчестер Юнайтед" і "Челсі" відзначилися успішними дебютами у першому турі чемпіонату англійської Прем'єр-ліги.

Девід Мойес і Жозе Моурінью зуміли з перемог почати сезон в англійській Прем'єр-лізі: МЮ на виїзді обіграв "Суонсі" 4:1, а лондонці на домашньому стадіоні впоралися з "Халлом" 2:0.

Зазначимо, що Девід Мойес, призначений головним тренером "Червоних дияволів" після закінчення минулого сезону, вже встиг виграти зі своєю командою Суперкубок Англії. Моурінью ж, який повернувся на "Стемфорд Брідж" у міжсезоння, поки виводив свою команду лише на тренувальні поєдинки.

"Поки що "Челсі" має потребу у стабільності, і я постараюся її забезпечити клубу. Коли я приїхав до Лондона вперше, то у мене все ще залишалося бажання спробувати себе в інших чемпіонатах. Але зараз я не можу уявити себе ні в Іспанії, ні в Італії. Я пов'язаний із "Челсі" довгостроковим контрактом. Сподіваюся, що після його закінчення у мене і у керівництва клубу виникне бажання його продовжити", - зазначив після гри Моурінью.

У матчі "Челсі" - "Суонсі" голи на рахунку бразильця Оскара і Френка Лемпарда, який вже повністю відновився після травми ноги. Цей факт, звичайно ж, не може не тішити уболівальників "синіх", проте трохи засмучує напередодні зустрічі збірної України з Англією, у складі якої Лемпард - ключова фігура.

Що стосується МЮ, то тут примітний вихід на поле нападника Уейна Руні, який все-таки залишиться в Манчестері. Руні вийшов на поле на 70-й хвилині, і після гри зазначив, що поки йому не вистачає фізичної та функціональної готовності.

"Мені поки не вистачає звичної гостроти рухів. Цього літа я провів не так багато тренувальних сесій, як мені хотілося б. Це все має прийти з часом. Потрібно лише більше ігрової практики. Завжди хочеться провести повноцінну передсезонну підготовку, але через травму плеча всі плани зірвалися", - сказав Руні.

Відзначимо, що у МЮ прийняли рішення не продавати одного з ключових гравців, яким є Руні, навіть незважаючи на бажання самого футболіста. Що ж, схоже, що мильна опера під назвою "Руні: "Челсі" або " МЮ" закінчена.

Примітно, що "Челсі" і МЮ зустрінуться у другому турі - поєдинок відбудеться 26 серпня у Манчестері. !zn

Читайте також:

"Челсі" може прихистити зірку "Анжі" Самуеля Ето'О

Дубль Кріштіану Роналду приніс "Реалу" перемогу над "Челсі"

Колишній наставник МЮ Алекс Фергюсон відмовився почати політичну кар'єру

Президента "Барселони" звинувачують у шахрайстві

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі