"Шахтар" обіграв "Чорноморець" і наздогнав "Динамо" за кількістю перемог у Суперкубку

Поділитися
"Шахтар" обіграв "Чорноморець" і наздогнав "Динамо" за кількістю перемог у Суперкубку
Донеччани без проблем розібралися з одеським "Чорноморцем" на його полі в боротьбі за престижний трофей.

Донецький "Шахтар" обіграв у матчі за Суперкубок одеський "Чорноморець" 3:1 і зрівнявся за кількістю виграних трофеїв з "Динамо". У лідерів українського футболу - по п'ять перемог у турнірі - інші колективи Кубок не вигравали.

Донеччани виходили на поєдинок під своєрідним пресингом - нехай в Україні мало хто серйозно сприйняв їхнє останнє місце в Об'єднаному турнірі, але все-таки бути нижче "Динамо" в будь-яких змаганнях для "Шахтаря" - як мінімум не з руки. Тим не менш, "гірники" своєю грою показали, що як мінімум на внутрішній арені з ними мало хто зрівняється.

А ще "Шахтар" показав у черговий раз, що новачки, які купуються ним, дійсно можуть відразу увійти в гру колективу. Нападник Фред, якого "гірники" придбали буквально кілька тижнів тому, відзначився дублем - і не в тренувальній або, пардон, товариській грі, а в офіційному матчі. У першому випадку, на 17-й хвилині бразилець відгукнувся на передачу Тайсона, а трохи пізніше знову опинився на вістрі контратаки своєї команди.

Одесити зуміли до своєї честі відповісти влучним потраплянням: Олексій Антонов, який перейшов у "Чорноморець" з розваленого "Кривбасу", головою замкнув передачу албанця Крісті Вангелі 1:2. "Чорно-сині" боролися і після перерви, однак все-таки клас "Шахтаря" був більш визначальним у результаті - Тайсон реалізував пенальті за знесення Шевчука.

"Чорноморець" - "Шахтар" - 1:3 (1:2)

Голи: Антонов, 45+1 - Фред, 17, 33, Тайсон, 68 (з пенальті).

"Чорноморець": Безотосний, Вангелі (Бобко, 69), Фонтанелло, Бергер, Кутас, К. Ковальчук, Гай, Рієра (Самодін, 46), Антонов, Джедже (Слінкін, 87), Бакай.

"Шахтар": Каніболоцький, Срна, Кучер (Чигринський, 82), Ракицький, Шевчук, Хюбшман (Степаненко, 78), Фред, Коста, Тейшейра (Гречишкін, 73), Тайсон, Луїс Адріано.

Зазначимо, що стартовий поєдинок чемпіонату Прем'єр-ліги України "Шахтар" проведе у Донецьку проти "Говерли" 14 липня, а в цей же день "Чорноморець" зіграє з "Севастополем" у Криму. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі