У "Манчестер Юнайтед" оголосили про більш ніж 500-відсоткове збільшення прибутку

Поділитися
У "Манчестер Юнайтед" оголосили про більш ніж 500-відсоткове збільшення прибутку Суперник "Шахтаря" у Лізі Чемпіонів - фінансово вигідний проект © Андрій Товстbженко, ZN.UA
Англійський гранд домігся серйозних фінансових успіхів за результатами сезону-2012/13: "Червоним дияволам" вдалося заробити майже 370 мільйонів фунтів. У клубі очікують зростання доходів і в наступному сезоні.

Англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" опублікував фінансовий звіт за минулорічний сезон, який показав більш ніж 500-відсоткове зростання чистого прибутку команди, повідомляє ESPN.

Отже, "Червоні дияволи" заробили 362 мільйони фунтів стерлінгів, що на 42 мільйони більше за попередній звітний період. При цьому більш вражаючі результати клуб продемонстрував за таким показником, як чистий прибуток - він зріс з 23 до рекордних 146 мільйонів.

Доходи клубу складаються зі спонсорських угод, продажу атрибутики, телевізійних прав та іншої продукції, в якій використовується клубна символіка.

Нагадаємо, що у сезоні-2012/13 "Манчестер" виграв 20-й рекордний в Англії, чемпіонський титул. Після успішного чемпіонату команду покинув багаторічний наставник Алекс Фергюсон, який керував футбольним колективом понад 25 років.

У МЮ розраховують на більш високі доходи і наступного сезону - 420-430 мільйонів фунтів. Прогнози засновані на можливих спортивних результатах команди Девіда Мойеса, яка вважається одним із фаворитів Прем'єр-ліги Англії і Ліги Чемпіонів УЄФА.

"Наша комерційна діяльність, як і раніше залишається двигуном прогресу для розвитку всієї команди і досягнення нових успіхів", - зазначив виконавчий директор МЮ Ед Вудворд.

"Нас тішить, що "Манчестер Юнайтед" очолив такий спеціаліст як Девід Мойес і сподіваємося, це стане новим успішним розділом в історії нашого клубу".

Відзначимо, що "Манчестер Юнайтед" володіє американська сім'я Глейзерів і її голова Малкольм Глейзер, що спеціалізується на спортивному бізнесі.

Нагадаємо, 2 жовтня у Донецьку "Манчестер Юнайтед" зустрінеться із "Шахтарем" рамках групового турніру Ліги Чемпіонів. !zn

Читайте також:

Уейн Руні оформив 200-й гол за " МЮ", ставши четвертим бомбардиром в історії клубу

Шахраї намагалися купити в Іспанії футболіста від імені "Манчестер Юнайтед"

"Реал" заробив більше 500 мільйонів євро за сезон

Слідом за Фергюсоном кар'єру в МЮ завершує легендарний півзахисник Пол Скоулз

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі