"Реал" заробив більше 500 мільйонів євро за сезон

Поділитися
"Реал" заробив більше 500 мільйонів євро за сезон © realmadrid.com
Справи мадридського клубу йдуть добре: незважаючи на значні витрати, пов'язані з оплатою контрактів і трансферів, Флорентіно Перес і Ко можуть насолоджуватися життям.

Дохід мадридського "Реала" за сезон-2012/13 склав 520,9 мільйона євро, що дозволить "галактікос" у черговий раз стати найприбутковішим клубом світу, повідомляє офіційний сайт команди.

У минулому році мадридський клуб став першою спортивною командою у світі, яка зуміла переступити поріг доходів у 500 мільйонів євро.

У цьому році "Реал", ймовірно, повторить минулорічне досягнення і знову стане найприбутковішим клубом світу, бо його дохід збільшився на 1,3% і склав 520,9 мільйона євро.

При цьому чистий прибуток клубу склав 36,9 мільйона, що на 52,4% вище, ніж в минулому сезоні. А сума загального боргу скоротилася до 90,6 мільйона. Фінансовий звіт мадридського "Реала" офіційно буде схвалено на зборах акціонерів клубу 22 вересня, уточнює телеканал Eurosport.

Нагадаємо, кілька днів тому іспанська преса повідомила про можливий скандал у зв'язку з оформленням трансферу валлійського півзахисника Гарета Бейла: один із депутатів Європарламенту Дерк Ян Еппінк закликав контролюючі органи Євросоюзу провести розслідування фінансування цієї угоди. На його думку, гроші на оплату покупки "Реал" взяв з тих коштів, які були виділені європейськими фінансовими організаціями на підтримку одного з банків Іспанії.

У нинішньому сезоні "Реал" вважається одним з фаворитів Ліги Чемпіонів, а вдалий виступ в цьому турнірі принесе "Королівському клубу" непогану порцію фінансових вливань. !zn

Читайте також:

В Іспанії вважають, що Бейл із "Реала" кращий за зірку "Барселони" Неймара

Президента "Барселони" звинувачують у шахрайстві

На провальних трансферах "Барселона" втратила 170 мільйонів за 8 років

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі