Депутат Європарламенту закликав розслідувати подробиці рекордного трансферу Бейла до "Реалу"

Поділитися
Депутат Європарламенту закликав розслідувати подробиці рекордного трансферу Бейла до "Реалу" Трансфер Бейла зацікавив європарламентарів © realmadrid.com
Навколо однієї з найгучніших угод в історії світового футболу може розгорітися не менш гучний скандал.

Депутат Європарламенту від Бельгії Дерк Ян Еппінк закликав у терміновому порядку провести розслідування трансферу Гарета Бейла до "Реалу", повідомляє Marca.

За інформацією політика, угоду профінансував банк-банкрут Bankia. І це ставить під сумніви багато аспектів трансферу.

"Першого вересня 2013 року іспанський футбольний клуб "Реал" оголосив про перехід до клубу Гарета Бейла за рекордні 100 мільйонів євро", - написав він на своєму сайті.

"Борг мадридського "Реала" наближається до позначки у 600 мільйонів, а фінансується він регіональним банком Caja de Madrid, який є філією банку Bankia. Цей банк зовсім нещодавно структурував свій борг за допомогою Євросоюзу в розмірі 18 мільярдів євро, а тепер підтримує купівлю "Реала". Європейські гроші, виділені для підтримки Bankia, не можна використовувати таким чином".

Бельгійський парламентарій збирається передати документи у цій справі до спеціальної комісії Євросоюзу, яка повинна перевірити законність використання грошей європейських платників податків на користь трансферу "Реала".

Нагадаємо, що ситуація навколо Bankia була справою національної безпеки всієї Іспанії. В результаті за підтримки уряду Іспанії банк отримав від Євросоюзу величезну фінансову допомогу у розмірі 18 мільярдів євро. При цьому іспанці пішли навіть на такі кроки як погіршення боргу перед Євросоюзом і збільшення дефіциту бюджету країни.

Нагадаємо, що "Реал" повідомив про трансфер валлійця Гарета Бейла у передостанній день літньої трансферної кампанії. !zn

Читайте також:

В Іспанії вважають, що Бейл із "Реала" кращий за зірку "Барселони" Неймара

Президента "Барселони" звинувачують у шахрайстві

На провальних трансферах "Барселона" втратила 170 мільйонів за 8 років

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі