В Іспанії вважають, що Бейл із "Реала" кращий за зірку "Барселони" Неймара

Поділитися
В Іспанії вважають, що Бейл із "Реала" кращий за зірку "Барселони" Неймара Неймар і Гарет Бейл - зірки іспанського чемпіонату © Eurosport
Іспанська Marca провела опитування читачів, в якому намагалася порівняти, здавалося, зовсім несхоже - півзахисника "Королівського клубу" і нападника "синьо-гранатових". Втім, обох футболістів об'єднує висока популярність.

Іспанська преса продовжує обговорювати нещодавній перехід із "Тоттенхема" у "Реал" валлійського півзахисника Гарета Бейла, який став найдорожчим футболістом в історії.

Цього разу журналісти вирішили зробити досить несподіваний крок - порівняти Бейла з футболістом зовсім іншого напрямку - Неймаром із "Барселони". Втім, газетярі досить правильно обґрунтували своє опитування і зробили цікаві висновки, інформує "СЕ-онлайн".

У голосуванні, проведеному на сайті Marca, більшість вболівальників вважає, що придбання "Реала" було вдалішим, ніж перехід у "Барселону" Неймара. За 24-річного валлійця висловилися приблизно 60 відсотків опитаних, у той час, як за гравця збірної Бразилії - всього 40. Мадридці заплатили "Тоттенхему" за Бейла понад 90 мільйонів євро. Неймар обійшовся "Барсі" у 72 мільйони.

В поточному сезоні 21-річний форвард встиг провести 3 матчі у примері і відзначився гольовою передачею. Бейл приєднається до нового клубу після матчів збірної Уельсу проти Македонії та Сербії, які відбудуться 6 і 10 вересня.

Тим не менш, ці результати показують, що вболівальники "Барси" не хочуть, щоб їхній кумир Ліонель Мессі був відсунутий на другий план бразильцем Неймаром, а ось у приході в "Реал" Бейла шанувальники "галактікос" не бачать нічого поганого - в непорушність авторитету головної зірки мадридців Кріштіану Роналду, який грає приблизно на тій самій позиції, що і Бейл, вони не сумніваються.

Нагадаємо, що свої найближчі матчі за клуби Неймар і Бейл проведуть 14 вересня - "Барселона" вдома прийме "Севілью", а "Реал" вирушить у гості до "Вільяреала". !zn

Читайте також:

Лідером з виручки на світовому трансферному ринку став російський "Анжі"

Фаворитами Ліги Чемпіонів букмекери вважають "Баварію", "Барселону" і "Реал"

Шахраї намагалися купити в Іспанії футболіста від імені "Манчестер Юнайтед"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі