"Реал" відмовився від купівлі Гарета Бейла, зберігши у бюджеті 120 мільйонів євро

Поділитися
"Реал" відмовився від купівлі Гарета Бейла, зберігши у бюджеті 120 мільйонів євро Бейл, судячи з усього, залишиться в Англії
Епопея з переходом валлійського півзахисника у "Королівський клуб" завершилася нічим - мадридці вирішили відмовитися від дорогого придбання.

"Реал", який майже домовився з "Тоттенхемом" про більш ніж 100-мільйонний трансфер атакуючого півзахисника Гарета Бейла, прийняв рішення вийти з перемовного процесу і відмовитися від придбання футболіста.

Про це повідомляє The Telegraph. Головний тренер "Галактікос" Карло Анчелотті під час зустрічі з президентом мадридців Флорентіно Пересом заявив, що більше не потребує послуг Бейла.

Карло Анчелотті обґрунтував свою відмову тим, що у "Реала" є свої внутрішні резерви, зокрема форварди Альваро Мората і Хесе, які добре проявили себе у товариському матчі проти "Інтера" (3:0).

"Я задоволений складом, який у нас є. Навіщо нам потрібен Гарет Бейл, якщо Мората і Хесе так добре зіграли? Незважаючи на молодість, вони дуже сильні гравці", - отетил Анчелотті.

Втім, основною причиною відмови була дійсно завищена ціна за гравця. Спочатку передбачалося, що "Реалу" достатньо буде заплатити близько 90 мільйонів євро, однак у підсумку сума трансферу піднялася до позахмарних 105 мільйонів. І при цьому президент "Тоттенхема" Даніель Леві не раз заявляв, що цієї суми недостатньо, натякаючи на те, що потенційний покупець повинен приготувати 120 мільйонів.

Тепер у боротьбу за Бейла вступає МЮ, який напевно зможе заплатити за півзахисника всі гроші. Тим більше, що помічник Девіда Мойеса Гарі Невіл заявив, що валлієць дійсно потрібен його команді.

The Independent повідомляє, що після невдачі з Сеском Фабрегасом, який відмовився переходити в англійський клуб, МЮ зосередить свої зусилля на Бейлі. Новоспечені володарі Суперкубка Англії можуть включити в угоду з придбання Бейла права на мексиканського форварда Хав'єра Ернандеса.

Відзначимо, що в минулому сезоні Бейл провів 33 матчі і забив 21 м'яч у прем'єр-лізі, а також відзначився трьома голами у восьми зустрічах Ліги Європи. !zn

Читайте також:

УЄФА назвав трьох претендентів на титул найкращого футболіста Європи

Серйозна хвороба не завадила Неймару і його "Барселоні" розгромити збірну Таїланду

"Парі Сен-Жермен" підвищить "непристойну" зарплату Ібрагімовича до 16 млн євро на рік

"Челсі" запропонував Уейну Руні 60-мільйонний заробіток за п'ятирічний контракт

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі