Фаворитами Ліги Чемпіонів букмекери вважають "Баварію", "Барселону" і "Реал"

Поділитися
Фаворитами Ліги Чемпіонів букмекери вважають "Баварію", "Барселону" і "Реал" "Баварія" - фаворит Ліги Чемпіонів © Виталий Мирошниченко, lb.ua
Спортивні аналітики оцінили шанси провідних клубів поборотися за головний трофей чемпіонського турніру.

Спортивні аналітики вважають, що головним фаворитом розіграшу Ліги Чемпіонів-2013/14 є її чинний переможець мюнхенська "Баварія".

На перемогу мюнхенців у головному європейському клубному турнірі перед стартом групового етапу можна поставити з коефіцієнтом 4,50. Слідом за чемпіонами у списку фаворитів Ліги йдуть "Барселона" і "Реал" - на них приймаються ставки з показником 5,20 і 5,80 відповідно.

Успіх фіналіста минулорічного розіграшу турніру дортмудської "Боруссії" розцінюється вельми скептично - на цю подію можна поставити з високим коефіцієнтом 15.

Нагадаємо, що згідно з жеребкуванням групового турніру ЛЧ, яке відбулося 29 серпня у Монако, "Баварія" зіграє в групі D з російським ЦСКА, англійським "Манчестер Сіті" і чеськоою "Вікторією". Охочим поставити на те, що мюнхенці виграють групу, навряд чи можна розраховувати на великий виграш - тут букмекери впевнені в успіху цієї команди (коефіцієнт 1,45).

"Реал" зіграє свої матчі у рамках турніру в групі В, де йому будуть протистояти "Ювентус" (Італія), "Галатасарай" (Туреччина) і "Копенгаген" (Данія), а "Барселона" поміряється силами у квартеті Н з "Міланом" (Італія), "Аяксом (Нідерланди) і шотландським "Селтіком".

Що стосується донецького "Шахтаря", то на перемогу українців у турнірі, про можливості яких не раз говорив президент клубу Рінат Ахметов, то букмекери приймають ставки на цю подію з показником 110. Шанси на вихід донеччан з групи А розцінюються нарівні з "Реал Сосьєдадом" - 5,50.

Нагадаємо, що груповий турнір стартує 17 вересня, а фінал Ліги Чемпіонів відбудеться 24 травня у Лісабоні. !zn

Читайте також:

Ліга Європи:"Динамо" знову зіграє з "Туном", "Дніпро" - з "Фіорентиною", "Чорноморець" - з ПСВ

Жеребкування Євроліги: до Києва їде "Барселона"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі