"Баварія" Гвардіоли завдала першої поразки "Барселоні"

Поділитися
"Баварія" Гвардіоли завдала першої поразки "Барселоні" Мессі не зміг нічого протиставити мюнхенцям © CNN
Каталонський тренер зумів обіграти свій колишній клуб в товариському матчі.

Мюнхенська "Баварія" обіграла у матчі за Кубок Улі Хенеса "Барселону" 2:0, здобувши перші очки в заочному протистоянні Хосепа Гвардіоли та його колишнього клубу.

"Баварія" чудово проводить передсезонну підготовку, перемігши вже у 7-му поєдинку поспіль. Окрім уваги до Хосепа Гвардіоли цікавим виявився вихід на поле колишнього футболіста "Барселони" Тьяго Алькантари, який нещодавно перейшов у Мюнхен. А ще каталонці напевно пригадували неприємну поразку від мюнхенців в 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів.

Початок зустрічі виявився невдалим для "Барси": після небезпечного удару Мессі за справу взялися Арьєн Роббен і Франк Рібері, що у підсумку вилилося у гольову комбінацію. Француз навісив у штрафний і на його передачу відгукнувся Філіп Лам - 1:0. Баварці продовжували тиснути, однак були марнотратними на завершальній стадії.

Другий тайм розпочався у спокійному темпі, тим більше, що тренерський штаб "Барселони" на чолі Херардо Мартіно здійснив велику кількість замін, випустивши на поле найближчий резерв. Молоді каталонці потрапили під каток баварських атак, проте гол глядачі побачили лише під завісу зустрічі: Маріо Манджукіч замкнув простріл Дієго Контенто - 2:0.

70 тисяч глядачів, які спостерігали за поєдинком залишилися задоволеними, а "Баварія", схоже, на повному ходу увійде в сезон.

"Баварія" - "Барселона" - 2:0 (1:0)

Голи: Лам, 14 (1:0). Манджукіч, 87 (2:0).

"Баварія": Нойєр (Штарке, 46), Рафінья (Джан, 73), Данте (Ван Бюйтен, 59), Алаба, Лам (Луїз Густаву, 60), Боатенг (Кірхгофф, 68), Кроос (Швайнштайгер, 68), Тіагу Алькантара (Пісарро, 73), Рібері (Контенто, 67), Роббен (Шакірі, 46), Мюллер (Манджукіч, 46).

"Барселона": Пінто (Ойер Оласабаль, 46), Маскерано (Іліє Санчес, 46), Бартра (Сампер, 46), Адріана (Патрі, 46), Монтойя (Гомес, 46), Сонг Біонг (Роман, 46), Серхі Роберто (Планас, 46), Хонатан дос Сантос (Еспіноса, 46), Тельо (Ньєто, 46), Санчес (Кінтілья, 46), Мессі (Кіко, 46).

Нагадаємо, що 27 липня "Баварія" зіграє з "Боруссією" у матчі за Суперкубок Німеччини.

Між тим, ЗМІ повідомили, що операція колишнього наставника "Барселони" Тіто Віланови пройшла успішно. Найближчим часом Віланові, який страждає від раку, належить пройти курс хіміотерапії. Стан фахівця, на думку лікарів, оцінюється як задовільний. Це вже четверте хірургічне втручання, яке Віланова переніс з листопада 2011 року, коли у нього вперше було виявлено серйозне захворювання. !zn

Читайте також:

"Барселона" звільнила Тіто Віланову - наставник не зумів одужати після важкої хвороби

За наполяганням Мессі головним тренером "Барселони" став аргентинець Херардо Мартіно

Президент ПСЖ пригрозив "Барселоні" купівлею Мессі - щоб захистити свого футболіста

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі