За наполяганням Мессі головним тренером "Барселони" став аргентинець Херардо Мартіно

Поділитися
За наполяганням Мессі головним тренером "Барселони" став аргентинець Херардо Мартіно © afflictor.com
Херардо Мартіно підписав трирічний контракт з каталонським клубом.

Новим наставником "Барселони" став 50-річний аргентинець Херардо Мартіно, який змінив на посту головного тренера каталонського клубу Тіто Віланову, який змушений був залишити команду через серйозні проблеми зі здоров'ям.

Фахівець підписав контракт з чинним чемпіоном Іспанії на три роки. У тренерський штаб аргентинця увійдуть Ельвіо Паолорросо і Хорхе Паутассо, повідомляє Marca.

Під керівництвом Мартіно "Ньюеллс Олд Бойз" ставав чемпіоном Аргентини, а зі збірною Парагваю Херардо виходив у чвертьфінал ЧС-2010 і у фінал Кубка Америки-2011.

Як інформує iSport.ua з посиланням на іспанське видання As, вирішальну роль у підписанні контракту з аргентинцем зіграв його зоряний співвітчизник Ліонель Мессі. Лідер "Барселони" настійно радив підписати саме Мартіно, адже той є його кумиром дитинства, а також всіляко допомагав переговорам, використовуючи той факт, що сам є вихованцем "Ньюеллз Олд Бойз"

Варто відзначити, що колишні наставники збірної Аргентини Сесар Луїс Менотті і Дієго Марадона дуже високої думки про свого колегу. І якщо перший завжди був дипломатом, то останній вкрай рідко схвально відгукується про відомих людей з футбольного оточення.

Раніше повідомлялося, що одним з головних претендентів на пост головного тренера "Барселони" є колишній футболіст каталонського клубу Хуліо Салінас. Значна частина кандидатур була відкинута через зайнятість того чи іншого фахівця. Зокрема, Енріке нещодавно підписав контракт з "Сельтою". !zn

Читайте також:

Президент ПСЖ пригрозив "Барселоні" купівлею Мессі - щоб захистити свого футболіста

Гвардіола виграв перший титул з "Баварією"

"Баварія" забрала у МЮ талановитого футболіста з "Барселони"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі