Слідом за Фергюсоном кар'єру в МЮ завершує легендарний півзахисник Пол Скоулз

Поділитися
Слідом за Фергюсоном кар'єру в МЮ завершує легендарний півзахисник Пол Скоулз Пол Скоулз завершує кар'єру © zimbio.com
38-річний футболіст вже вдруге оголошує про завершення виступів у великому спорті. У нинішньому випадку, обіцяє англієць, вже остаточно і безповоротно.

Не встиг футбольны світ звикнути до повідомлення про те, що багаторічний наставник МЮ Алекс Фергюсон йде на пенсію, як оголосив про завершення кар'єри гравця легенда "Червоних дияволів" Пол Скоулз.

38-річний півзахисник, який провів у "Манчестері" понад 700 матчів, вже йшов з футболу після програного фіналу Ліги Чемпіонів-2010/11 (МЮ поступився "Барселоні" 1:3). Проте через півроку Скоулз повернувся на поле. Після завершення сезону-2011/12 Пол Скоулз підписав річний контракт, і, завоювавши свій 11-й чемпіонський титул у МЮ, півзахисник оголосив про відхід з великого спорту.

"Я нарешті вішаю бутси на цвях. Тепер вже назавжди", - передає слова Пола Скоулза SkySports.

"У своєму житті я завжди хотів грати у футбол. Мені пощастило: я провів феноменальну кар'єру у феноменальному клубі і в цей час мене тренував найкращий наставник усіх часу. Це честь для мене".

У свою чергу, Алекс Фергюсон у прощальній промові під час останнього домашнього поєдинку МЮ в нинішньому сезоні згадав Скоулза зі словами подяки.

"Насамперед, я хочу віддати належне Полу Скоулзу, який йде сьогодні. Це один із найвидатніших футболістів у клубі. Таких не було і ніколи більше не буде", - сказав Фергюсон перед заповненим "Олд Траффорд".

Пол Скоулз знаходився в МЮ ще з юнацького віку, а дебютував за клуб на професійному рівні, коли йому було 20. Півзахисник поступово завоював місце в складі, а згодом став улюбленцем шанувальників "Червоних дияволів". "Paul Schloes, he scores goals", - співається в одній з фанатських пісень МЮ з натяком на бомбардирські якості футболіста, який грав як на атаку, так і на оборону. Всього в "Манчестері" Скоулз у 717 іграх забив 155 голів.

У збірній Англії Скоулз виступав на двох чемпіонатах світу та європейських першостях.

У той же час, Фергюсон після матчу з "Суонсі" зазначив, що ще одна зірка клубу Уейн Руні хоче, щоб його виставили на трансфер. Втім, за словами тренера, футболіст "повинен сам все гарненько обдумати". !zn

Читайте також:

Всупереч чуткам про Моурінью, МЮ очолив шотландець Девід Мойес

Найкращий футболіст Європи-2001 Майкл Оуен завершує кар'єру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі