Всупереч чуткам про Моурінью, МЮ очолив шотландець Девід Мойес

Поділитися
Всупереч чуткам про Моурінью, МЮ очолив шотландець Девід Мойес Девід Мойес - наступник Алекса Фергюсона
Алекс Фергюсон, який відправиться на пенсію після завершення сезону, сам знайшов собі наступника, кандидатура якого не викликала жодних зауважень з боку керівництва.

"Манчестер Юнайтед" офіційно підтвердив призначення на пост головного тренера 50-річного шотландського фахівця Девіда Мойеса.

Кандидатура шотландця була подана Алексом Фергюсоном і її одноголосно схвалила рада клубу. Нинішній наставник ліверпульського "Евертона" покине свою команду в кінці сезону - тоді ж, коли і Алекс Фергюсон відправиться на пенсію. А 1 липня Мойес почне відпрацьовувати свій 6-річний контракт в МЮ.

Нагадаємо, що 8 травня в британській пресі з'явилася інформація, що Фергюсон, який пропрацював з МЮ 26 років, має намір найближчим часом покинути команду. Трохи пізніше МЮ підтвердив відхід на пенсію свого наставника. Серед можливих наступників, крім Мойеса, називалися Жозе Моурінью, Юрген Клопп, Мікаель Лаудруп, а також колишні гравці "Манчестера" Оле-Гуннар Сольск'яер і Гарі Невілл.

Притому, що Моурінью відразу після офіційного підтвердження з МЮ про пенсію Фергюсона вважався букмекерською конторою William Hill фаворитом тренерських перегонів у "Манчестері".

Тим не менш, кандидатура Мойеса виявилася для 71-річного шотландця Фергюсона найбільш прийнятною. З думкою фахівця погодилася і рада клубу - краще перспективний і цікавий тренер, ніж відомий, зірковий наставник, який може в момент розвалити легендарну команду.

"Це - порядна людина, яка дотримується високих стандартів трудової етики. Я завжди захоплювався його роботою в "Евертоні", - пояснив свій вибір Фергюсон.

"Якщо чесно, я хотів запросити його в МЮ на посаду мого помічника в 1998-му році. Не сумніваюся в тому, що Мойес володіє всіма необхідними якостями для того, щоб тренувати нашу команду", - сказав Фергі.

Відзначимо, що нинішній клуб Мойеса "Евертон" займає в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги шосте місце, а "Манчестер Юнайтед" вже забезпечив собі перемогу в чемпіонаті.

Читайте також:

Легендарний тренер розповів про спокуси для молодих футболістів

Всупереч пропозиції від ПСЖ, Руні вимагає новий контракт в "Манчестері"

Мессі зрівнявся з легендарним Марадоною за забитими голами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі