Букмекери відвели "Шахтарю" роль фаворита у протистоянні з "Манчестер Юнайтед"

Поділитися
Букмекери відвели "Шахтарю" роль фаворита у протистоянні з "Манчестер Юнайтед" Гравці "Манчестера" обмежилися прогулянкою по "Донбас Арені"
Спортивні аналітики вважають, що на сьогодні донеччани мають кращий арсенал на футбольному полі, що в сумі з підтримкою стадіону має забезпечити їм перемогу над іменитим суперником з Англії.

Букмекерські контори вважають "Шахтар" фаворитом у протистоянні з "Манчестер Юнайтед" в рамках другого туру групового турніру Ліги Чемпіонів.

На перемогу української команди вони пропонують поставити з коефіцієнтом 2,50. Перемога англійської команди котирується з показником 2,86, а ось нічийний результат вважається менш імовірним - 3,30.

Нагадаємо, що в першому турі ЛЧ донеччани виграли на виїзді у "Реал Сосьєдада", а "Манчестер" впорався з леверкузенським "Байєром" 4:2.

При цьому контори не змогли визначитися з результативністю матчу - на загальну кількість голів (менше або більше 2-х) вони виставили рівний коефіцієнт 1,90.

Відзначимо, що "Шахтар" ніколи не зустрічався з МЮ, проте має хороший досвід матчів з англійськими командами (що примітно, всі вони з Лондона): у 10 зустрічах з "Арсеналом", "Тоттенхемом", "Фулхемом" і "Челсі" донеччани мають рівний баланс: 4 перемоги, 2 нічиї та 4 поразки, з різницею м'ячів 17-17.

"Червоні дияволи" зустрічалися в єврокубках лише з "Динамо" - одного разу вони зіграли внічию 0:0 (це було у Києві в 2000-му), а тричі обігравали суперника з загальною різницею 9-2.

Нагадаємо, що матч "Шахтар" - "МЮ" відбудеться 2 жовтня у Донецьку о 21:45. !zn

Читайте також:

Ліга Чемпіонів: "Челсі" і "Боруссія" розгромили суперників, "Барселона" теж перемогла

Проведення Ліги Чемпіонів приносить УЄФА півтора мільярда євро щорічно

Луческу вважає, що проблеми "Манчестер Юнайтед" - через відхід Фергюсона

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі