Напередодні зустрічі з "Шахтарем" МЮ поступився середняку Прем'єр-ліги, скотившись на 12-те місце

Поділитися
Напередодні зустрічі з "Шахтарем" МЮ поступився середняку Прем'єр-ліги, скотившись на 12-те місце МЮ поступився у другому матчі поспіль © bleacherreport.com
Майбутній суперник українців у Лізі Чемпіонів зазнав другої поспіль поразки у чемпіонаті Англії. До Донецька команда Девіда Мойеса вирушає у поганому настрої.

Напередодні зустрічі у Лізі Чемпіонів з донецьким "Шахтарем" англійський "Манчестер Юнайтед" знову програв у матчі чемпіонату англійської Прем'єр-ліги - підопічні Девіда Мойеса на своєму полі поступилися "Вест Бромвіч Альбіон" 1:2.

Таким чином, МЮ зазнав другої поразки поспіль у чемпіонаті - нагадаємо, в минулому турі "Червоних дияволів" було розгромлено "Ман Сіті" у манкуніанському дербі 1:4. Після двох невдач команда Девіда Мойеса опустилася на незвичне для себе 12-те місце у турнірній таблиці.

Більше того, після зустрічі 30 вересня між "Евертоном" і "Ньюкаслом", у разі перемоги гостей, МЮ опуститься ще на одну сходинку вниз. Абсолютним же лідером в Англії став лондонський "Арсенал".

Між двома поєдинками чемпіонату МЮ встиг зіграти на Кубок Ліги, і досяг успіху в цьому - мінімально, з рахунком 1:0, переміг "Ліверпуль", який в нинішньому сезоні демонструє мало не найкращий старт за останні роки. Здавалося, з цим компонентом у МЮ було все добре. Просто ВБА проявив себе з найкращого боку.

Особливо досягли успіху гості у захисті - у першому таймі у "Манчестера" були моменти, але пройти насичену і грамотну оборону суперника господарі не зуміли. А на початку другого тайму "дрозди" організували вдалу контратаку, і залишивши не при справах оборону МЮ ("Шахтарю" на замітку) відкрили рахунок. Незабаром Уейн Руні зі штрафного відновив рівновагу. Але ненадовго: знову-таки у швидкому контрнаступі Саїдо Бераїно вивів "Вест Бром" вперед.

"Манчестер Юнайтед" - "Вест Бромвіч" - 1:2 (0:0)

Голи: Амальфітано, 54 (0:1). Руні, 57 (1:1). Бераїно, 67 (1:2).

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа, Еванс, Фердінанд, Джоунс, Бюттнер, Руні, Керрік, Андерсон, Кагава (Янузай, 46), Нані, Ернандес (Ван Персі, 58).

"Вест Бромвіч": Майхілл, Маколі, Ріджуелл, Джонс, Ольссон, Сессеньйон (Розенберг, 90), Сінклейр (Бераїно, 13), Мулумбу, Амальфітано, Якоб, Анічебе (Лугано, 88).

Після поєдинку Девід Мойес поскаржився на невдалі і слабкі дії своїх підопічних, зазначивши, що його команді не вистачає... гравців високого рівня. Втім, подібний коментар стосувався в першу чергу виступів "Червоних дияволів" у Лізі Чемпіонів.

"Щоб виграти Лігу Чемпіонів, потрібно п'ять чи шість гравців світового класу. Подивіться на "Баварію" - вони у неї є. "Барселона" теж володіє такими футболістами, "Реал" теж, особливо з цього сезону. Це той рівень, яким потрібно володіти, щоб претендувати на перемогу. У нас цього поки немає, але ми маємо хороший досвід", - цитує ESPN Мойеса.

Між тим, англійські журналісти вже встигли дізнатися цікавий факт: герой поєдинку 20-річний нападник Саїдо Бераїно в стані ВБА заробляє всього 850 фунтів на тиждень. Як зазначає Mirror, уродженець Бурунді майже 300 разів поступається за сумою своєї тижневої платні зіркам МЮ Руні і ван Персі. Контракт нападника закінчується в 2014 році, але якщо гравець буде продовжувати забивати, то його в недалекому майбутньому на нього чекає значне фінансове заохочення.

Нагадаємо, що матч 2-го туру групового раунду Ліги Чемпіонів між "Шахтарем" і "Манчестер Юнайтед" відбудеться 2 жовтня в Донецьку на стадіоні "Донбас-Арена". !zn

Читайте також:

В "Манчестер Юнайтед" оголосили про більш ніж 500-відсоткове збільшення прибутку

Колишній наставник МЮ Алекс Фергюсон відмовився почати політичну кар'єру

Ліга Чемпіонів: "Базель" продовжив засмучувати фаворитів і в новому сезоні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі