Ібрагімович впевнений, що без нього чемпіонат світу не буде таким видовищним

Поділитися
Ібрагімович впевнений, що без нього чемпіонат світу не буде таким видовищним У Бразилії Ібрагімовича не буде © svenskfotboll.se
Нападник шведської збірної, яка поступилася путівкою до Бразилії сильній Португалії, розчарований поразкою своєї команди. Він зазначив, що для нього це був останній шанс зіграти на світовому форумі.

Нападник і головна зірка збірної Швеції Златан Ібрагімович вважає, що через невихід його команди на чемпіонат світу у Бразилії, головний футбольний старт чотириріччя не буде таким видовищним.

"Швидше за все, це був мій останній шанс зіграти на чемпіонаті світу", - наводить Aftonbladet слова Ібрагімовича.

"У 2018 році мене, певно, вже не буде у збірній Швеції. Вітаю збірну Португалії. Тепер чемпіонат світу можна не дивитися, бо без мене цей турнір багато втратить", - впевнено заявив шведський форвард.

Нагадаємо, що збірна Швеції не зуміла здолати Португалію у плей-офф відбору на чемпіонат світу-2014 - у першій грі на португальській землі господарі виграли 1:0, а у повторній зустрічі через чотири дні шведи нічого не змогли вдіяти з чудовим Кріштіану Роналду, який відзначився хет-тріком і приніс перемогу Португалії 3:2. При цьому Ібрагімович також був ключовою фігурою у своїй команді, забивши двічі.

Саме до протистояння двох супергравців, які володіють схожими фізичними даними, а головне - необхідною для зоряного статусу харизмою, багато фахівців зводили суперництво збірних Швеції та Португалії. Але в підсумку, резерву та майстерності у португальців виявилося значно більше, ніж у шведів. Примітно, що у складі Португалії на ЧС може відправитися півзахисник Мігель Велозу, який, на відміну від "Динамо", у складі червоно-зелених відіграє провідну роль.

Нагадаємо, що Роналду й Ібрагімович є претендентами на отримання "Золотого м'яча". Але після того, як "жовто-сині" не потрапили на чемпіонат світу, шанси Ібри зводяться до нуля. У той же час у КріРо може з'явитися більше аргументів у боротьбі за трофей.

Нагадаємо, що крім Португалії з європейського відбору через стикові матчі путівку до Бразилії отримали французи, греки і хорвати. !zn

Читайте також:

Чемпіонат світу-2014: визначили всіх учасників

Мішель Платіні запропонував збільшити число учасників ЧС-2018 до сорока

Блаттер запропонував відмовитися від проведення стикових матчів у відбіркових турнірах

Ібрагімович і Неймар претендують на "Приз Пушкаша"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі