Букмекери назвали фаворитів на отримання "Золотого м'яча"

Поділитися
Букмекери назвали фаворитів на отримання "Золотого м'яча"
У найближчі два місяці футбольна громадськість буде з нетерпінням чекати на церемонію вручення головного трофею для будь-якого футболіста. Поки ж спортивні аналітики оцінюють шанси серед 23-х офіційних претендентів.

Спортивні аналітики оцінили шанси 23-х офіційно названих претендентів на "Золотий м'яч" здобути престижний трофей, яким вже протягом чотирьох років володіє Ліонель Мессі з "Барселони".

Провідні світові букмекерські контори вважають, що головним фаворитом на перемогу є півзахисник мюнхенської "Баварії" і збірної Франції Франк Рібері. На його успіх можна поставити з коефіцієнтом 1,91. Далі у списку фаворитів букмекерів давні суперники - Ліонель Мессі і Кріштіану Роналду.

Перемога зірки "Барселони" котирується з показником 2,50, хавбека "Реала" - 7,0.

ТАКОЖ: Роналду готовий бойкотувати церемонію вручення "Золотого м'яча"

Зазначимо, що Рібері завоював позиції у букмекерів не тільки завдяки хорошій грі протягом всього року, а й титулу найкращого футболіста Європи, який вручається в УЄФА. У цій номінації Рібері випередив саме Роналду і Мессі.

Зазначимо, що на традиційно високому рівні симпатії букмекерів утримує Златан Ібрагімович з "Парі Сен-Жермен". На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 34,0.

Нагадаємо, що у грудні ФІФА оголосить трьох фіналістів, які отримають найбільшу кількість балів при голосуванні. Переможця буде названо 13 січня 2014 року на урочистій церемонії вручення нагород за підсумками сезону-2012/2013 у Цюріху. !zn

Читайте також:

Букмекери назвали фаворитів чемпіонату світу у Бразилії

"Баварія" повторила рекорд "Барселони"

Англієць Ріо Фердинанд задовольнить марнославство футболістів за допомогою "футбольного " Оскара"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі