Франк Рібері припустив, що українські футболісти будуть опікуватися ним удвох-утрьох

Поділитися
Франк Рібері припустив, що українські футболісти будуть опікуватися ним удвох-утрьох Франк Рібері дуже хоче на ЧС до Бразилії
На думку найкращого футболіста Європи-2012/13 і найбільш успішного плеймейкера на континенті, на збірну Франції чекає нелегке протистояння з суперником.

Півзахисник збірної Франції Франк Рібері вважає, що його команді доведеться попрацювати, аби здолати українців у матчах плей-офф європейського відбіркового турніру ЧС-2014.

На відміну від колишнього головного тренера французької збірної Раймона Доменека, Рібері упевнений, що українська команда володіє майстерністю і хорошим умінням на футбольному полі.

"Матчі з Україною будуть дуже важливі і дуже важкі. Суперник хороший", - вважає Франк Рібері.

"Думаю, мною будуть опікуватися удвох-утрьох. Що стосується мене, буду грати як завжди - нагнітати напругу біля чужих воріт. Обіцяю викластися на всі сто. Ви навіть не уявляєте, як я хочу до Бразилії!", - поділився своїм настроєм найкращий асистент європейського футболу.

Відзначимо, що "чинник Рібері" у збірній України вважають одним з найбільш важливих переваг французької команди - про це говорили і у тренерському штабі, і самі футболісти, в тому числі і Анатолій Тимощук, що виступав з ним у мюнхенській "Баварії".

Нагадаємо, екс-наставник збірної Франції Раймон Доменек припустив в одному з інтерв'ю кілька днів тому, що для Франції поєдинки з українцями, в яких вони посперечаються за єдину путівку на чемпіонат світу до Бразилії, стануть формальністю. Однак додав - лише у разі переможного настрою і прекрасної гри.

При цьому нинішній головний тренер "триколірних" Дідьє Дешам з повагою поставився до України, зазначивши, що "синьо-жовті" впевнено провели груповий турнір, пропустивши лише 4 голи у 10 матчах.

Нагадаємо, матчі плей-офф між Україною і Францією відбудуться 15 листопада на київському стадіоні НСК "Олімпійський" і 19-го числа у Парижі на стадіоні "Сен Дені". !zn

Читайте також:

Колишній тренер збірної України розповів, за рахунок чого можна обіграти Францію

Фоменко відзвітував за відбірковий турнір: зробили все, що планувалося

Тренер збірної Англії вважає, що Україна заслуговує на те, щоб грати на чемпіонаті світу

Ліга Чемпіонів: "Баварія" впевнено обіграла "Ман Сіті" на виїзді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі