Колишній тренер збірної Франції назвав матчі з Україною формальністю

Поділитися
Колишній тренер збірної Франції назвав матчі з Україною формальністю Раймон Доменек вірить у своїх підопічних © The Independent
Раймон Доменек вважає, що українська команда - найкращий варіант для французької збірної на шляху до чемпіонату світу в Бразилії.

Раймон Доменек, який керував збірною Франції протягом шести років і приводив "триколірних" до срібних медалей чемпіонату світу-2006, вважає, що суперництво його колишньої команди з Україною за путівку на ЧС-2014 в Бразилії може перетворитися на формальність.

На його погляд, українці - найкращий варіант, який міг трапитись Франції у жеребкуванні стикових матчів європейського відбіркового турніру ЧС-2014.

"Якщо Франція бере на себе роль фаворита, то вона повинна продемонструвати свої найкращі якості. Якщо їй це вдасться - матчі з Україною будуть формальністю, - зазначив Доменек в ефірі однієї з місцевих радіостанцій.

"Ми отримали те, що хотіли, і навряд чи хтось зараз скаже, що могло бути краще. Ми не могли і мріяти про кращий варіант жеребкування стикових матчів. Навряд Україну можна назвати сильним суперником, так само як і найбільш грізною командою серед всіх "сіяних", - заявив тренер-рекордсмен, під керівництвом якого "триколірні" провели найбільшу кількість матчів серед усіх наставників.

ТАКОЖ: Тренер Франції Дідьє Дешам вважає зустріч з Україною гарним варіантом

Нагадаємо, що Україна напередодні жеребкування опинилася серед сіяних команд, випередивши Францію в рейтингу ФІФА на одну позицію, а саме відповідно до нього визначався посів команд. Французи уникнули зустрічі з Португалією, Швецією та Грецією.

За Доменека Франція двічі зустрічалася з Україною - одного разу, 2 червня 2007 року, на своєму полі в Парижі вони обіграли українців 2:0 (в рамках відбору ЧЄ-2008), а в гостьовому матчі цього ж кваліфікаційного турніру "триколірні" зіграли внічию 2:2 (21 листопада 2007 року).

Нагадаємо, матчі України та Франції відбудуться 15 і 19 листопада - спочатку Франція відправиться в гості до українців, а потім проведе домашній матч. !zn

Читайте також:

Колишній тренер збірної України розповів, за рахунок чого можна обіграти Францію

Фоменко і Заваров вважють, що збірній України під силу здолати Францію

Фоменко відзвітував за відбірковий турнір: зробили все, що планувалося

Букмекери назвали фаворитів чемпіонату світу в Бразилії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі