Тренер Франції вважає зустріч з Україною хорошим варіантом

Поділитися
Тренер Франції вважає зустріч з Україною хорошим варіантом © Eurosport
Дідьє Дешам після жеребкування стикових матчів у Цюріху залишився задоволений: українці - сильний суперник, але перемагати його можна, зазначив француз.

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам після жеребкування стикових матчів європейського відбіркового турніру ЧС-2014, яке звело "триколірних" з Україною, не став приховувати: доля могла обійтися з його командою жорсткіше.

При цьому наставник запевнив, що з повагою ставиться до співорганізаторів Euro-2012.

"Це хороший жереб. Втім, у будь-якому разі на нас чекають складні матчі. Україна - важкий суперник, нам необхідно провести два непростих поєдинки. В українців - хороша команда, так що легко не буде", - припустив Дешам.

"Мені здається, що ця збірна давно не програвала, провела дуже якісну кваліфікаційну кампанію. Однак ми зробимо все можливе, щоб потрапити у фінальний турнір у Бразилії. Звичайно ж, важливий чинник, де ти проводиш перший і другий матчі. Те, що гру ми приймемо вдома, це плюс. Але для початку подивимося, як закінчиться зустріч в Україні. Потрібно, щоб у нас залишався шанс у повторній грі. Ми поважаємо свого суперника і готуємося до протистояння з ним", - резюмував головний тренер французів.

Нагадаємо, що матчі плей-офф європейського відбору на ЧС-2014 відбудуться 15 листопада на полі збірної України, а 19-го - у Франції.

Зазначимо, що Дешам вже протистояв збірній України: на Євро-2012 його команда обіграла українців 1:0 в рамках групового турніру. Той поєдинок відбувся у Донецьку на "Донбас-Арені". !zn

Читайте також:

Фоменко відзвітував за відбірковий турнір: зробили все, що планувалося

Тренер збірної Англії вважає, що Україна заслуговує на те, щоб грати на чемпіонаті світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі