Ібрагімович і Неймар претендують на "Приз Пушкаша"

Поділитися
Ібрагімович і Неймар претендують на "Приз Пушкаша" Неймар претендує на Приз Пушкаша © afflictor.com
ФІФА назвала претендентів на найкращий гол року. Як завжди серед претендентів - десять найкрасивіших точних ударів, які завдали провідні футболісти світу.

У ФІФА оголосили список з 10 претендентів на звання автора найкращого голу року, повідомляє офіційний сайт федерації.

Всі бажаючі можуть ознайомитися з голами, включеними в десятку кращих, і взяти участь у голосуванні на сайтах ФІФА та журнал France Football. 9 грудня коло претендентів на "Приз Пушкаша" буде звужений до трьох.

За нагороду змагатимуться: Златан Ібрагімович (ПСЖ, Франція), Неймар ("Барселона", Іспанія), Петер Анкерсен ("Есбьерг", Данія), Ліза Де Ванна ("Блю Скай", Нова Зеландія), Антоніо Ді Натале ("Удінезе", Італія), Панайотіс Коне ("Болонья", Італія), Даніель Лудуенья ("Пачука", Мексика), Неманья Матіч ("Бенфіка", Португалія), Луїза Несиб ("Ліон", Франція), Хуан Мануель Олівера ("Наутико", Бразилія).

Зазначимо, що найвідоміші з усіх номінантів - Неймар і Ібрагімович також претендують на отримання "Золотого м'яча".

Нагадаємо, що кращим голом 2012 року став точний удар словацького легіонера турецького "Фенербахче" Мирослава Стоха, що той завдав у поєдинку турецької Суперліги по воротах "Генчлерберлиги". Друге місце зайняв колумбієць Радамель Фалькао, який ще будучи гравцем "Атлетико" розписався в рамці "Барселони". Третім став Неймар - тоді бразильський талант виступав на своїй батьківщині.

Зазначимо, що приз носить ім'я Ференца Пушкаша - знаменитого угорського і іспанського футболіста 50-60 років, який прославився в першу чергу своїми голеадорськими якостями.

Зазначимо, що при виборі претендентів на кращий гол експерти ФІФА керуються такими критеріями, як важливість поєдинку, в якому він був забитий, рівень чемпіонату, а також не обов'язково повинен бути наслідком чиєїсь помилки або курйозної ситуації. !zn

Читайте також:

Букмекери назвали фаворитів на отримання "Золотого м'яча"

Хаві встановив рекорд за кількістю перемог у Лізі Чемпіонів

Президент ФІФА вибачився перед "Реалом" за глузування над Роналду

Блаттер запропонував відмовитися від проведення стикових матчів у відбіркових турнірах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі