ПСЖ підвищив "непристойну" зарплатню Ібрагімовича, продовживши з ним контракт

Поділитися
ПСЖ підвищив "непристойну" зарплатню Ібрагімовича, продовживши з ним контракт Ібрагімович "вибив" собі хорошу зарплатню
Шведський нападник має намір у найближчі два з половиною роки захищати кольори паризького клубу. Разом з тим зірковий футболіст вибив у клубних босів підвищення своєї і так немаленької зарплатні.

Шведська зірка світового футболу Златан Ібрагімович продовжив контракт із "Парі Сен-Жермен". Тепер він захищатиме червоно-сині кольори клубу до літа 2016 року.

За інформацією французьких ЗМІ, зарплатня Ібрагімовича збільшиться з 13,8 до близько 15 мільйонів євро вже за вирахуванням податків. Таким чином, швед вийшов на друге місце серед найбільш високооплачуваних футболістів - попереду нього лише Кріштіану Роналду зі своєю 18-мільйонною платнею.

Раніше повідомлялося, що рік тому французький міністр-делегат з бюджету країни Жером Каюзак, дізнавшись про зарплатню Златана, назвав її непристойною. І це при всій суворості податкового законодавства в цій країні, що відчули на собі високооплачувані футболісти з небідних клубів.

Втім, сам футболіст, незважаючи на те, що ще влітку говорив про бажання піти з клубу у розташування "Реала", засипав компліментами свою команду, зазначивши, що саме тут він хоче завершити свою яскраву кар'єру.

"Я не бачу більш амбітного клубу в Європі, ніж "Парі Сен-Жермен". Я абсолютно точно хочу, щоб ПСЖ був останнім клубом у моїй кар'єрі", - заявив нападник.

У нинішньому сезоні Ібрагімович відзначився лише двома голами за свою команду - навіть у вдалому поєдинку Ліги Чемпіонів з "Олімпіакосом", якому ПСЖ відсвяткував перемогу 4:1, Ібрі не вдалося засмутити суперника.

Всього з часу свого переходу у стан парижан 31-річний Ібрагімович провів за "столичників" 54 матчі, в яких забив 37 голів. !zn

Читайте також:

Британська преса згадала, як Ібрагімович назвав Гвардіолу "безхребетним боягузом"

Мессі вимагає у "Барселони" підвищення зарплатні, щоб стати найбагатшим футболістом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі