Британська преса згадала, як Ібрагімович назвав Гвардіолу "безхребетним боягузом"

Поділитися
Британська преса згадала, як Ібрагімович назвав Гвардіолу "безхребетним боягузом" © teos.com.ua
Таблоїд Daily Mail опублікував набір цитат шведського нападника, в яких він розповідав про досвід роботи з двома відомими фахівцями - Жозе Моурінью і Хосепом Гвардіолою.
Британське видання Daily Mail опублікувало цікавий матеріал, в якому порівнюється ставлення шведської зірки Златана Ібрагімовича з двома відомими наставниками Жозе Моурінью і Хосепом Гвардіолою.
"Моурінью був хлопцем, за якого я хотів померти. Він працює вдвічі важче, ніж всі інші. Він живе і дихає футболом 24 години на добу, сім днів на тиждень. Я ніколи не зустрічав тренера з таким знанням суперників. Він знає все, аж до розміру взуття третього голкіпера.
Поруч з гравцями він виглядає дрібним, але я відразу відчув атмосферу навколо нього, це неможливо передати. Моурінью створює особисті зв'язки з кожним гравцем. Його смс-ки завжди доречні, він знає, що у тебе в сім'ї, про стосунки з дітьми, а ще він ніколи не кричить. Його навіювання схожі на психологічні ігри.
Що стосується Гвардіоли, то я повністю втратив з ним контакт у Барселоні. Це сталося майже відразу. Я чекав хоча б кілька слів у відповідь, але Пеп виявився безхребетним боягузом", - згадує Ібрагімович.
Нагадаємо, що під керівництвом Моурінью швед виступав в "Інтері", а з Гвардіолою доля звела його у "Барселоні", роман з якою в Ібрагімовича явно не склався.
"Спочатку я захоплювався "Барселоною", думав, що це як "Аякс" 90-х, але потім зрозумів, що помилявся. Мессі, Хаві, Іньєста, вся ця банда поводилася не як суперзірки, а як школярі. Вони просто стояли, схилили голови і слухали, навіть коли нічого не розуміли, то не ставили питань. Як на мене, то це смішно.
Вони робили все, що їм говорили. Я не вписався. Коли я почав адаптуватися, то стало зрозуміло, що я просто занадто гарний, це було психологічно. Гвардіола спростив мою гру, зробив з мене гравця гіршого, ніж я був. Це як купити "Феррарі", але їздити на ній зі швидкістю Фіата.
Потім Мессі почав тиснути на Гвардіолу, почав говорити, що не хоче грати на правому фланзі, що хоче у центр нападу. Гвардіола прогнувся і наплював на мене. Це правда, він пожертвував мною заради Мессі".
"Барселона" прийняла рішення про розлучення з Ібрагімовичем, продавши шведського футболіста в "Мілан".
"Це ж божевілля. У першому сезоні я забив 22 голи і зробив 15 гольових передач, але при цьому працював гірше на 70% через Гвардіолу і те, як він мене використовував. Цей мислитель просто намагався зламати мене", - згадав про "барселонівську" частину кар'єри Ібрагімович.
Нагадаємо, що зараз Златан Ібрагімович виступає у складі "Парі Сен-Жермен", куди перейшов з "Мілана" у 2012 році. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі