Букмекери вже відправили збірну Франції на чемпіонат світу до Бразилії

Поділитися
Букмекери вже відправили збірну Франції на чемпіонат світу до Бразилії На Євро-2012 французи не залишили шансів збірній України © Clive Barda / Royal Opera House
Шанси українців, на думку спортивних аналітиків, мінімальні. Принаймні, напередодні першого матчу двораундового протистояння з Францією.

Букмекерські контори вважають Францію беззаперечним фаворитом протистояння з Україною, в рамках якого команди поборються за єдину путівку на чемпіонат світу до Бразилії.

Напередодні першого матчу дуелі, який відбудеться в Києві, вихід "триколірних" на ЧС котирується з показником 1,27, успіх українців - 3,75.

Найбільш вірогідним результатом київського матчу букмекери вважають перемогу Франції, причому мінімальну перемогу і з невеликою кількістю голів. Виграш французів оцінюється з коефіцієнтом 2,15, нічия - 3,15, а успіх України ще менш імовірний, ніж нічийний результат - 3,45.

Нагадаємо, що українці зіграють з Францією 15 листопада в Києві, а 19-го числа в Парижі.

Статистика у таких протистояннях, а всього за історію збірна України чотири рази грала у стикових матчах, свідчить проти "синьо-жовтих". Як відомо, ще жодного разу вони не виходили переможцями з двохраундових протистоянь.

Втім, примітно те, що у двох із чотирьох випадків, у першій грі українці домагалися більш менш прийнятного результату, зігравши одного разу у плей-офф відбору на ЧС-2002 з Німеччиною внічию 1:1, і здобувши безгольову нічию у стиках ЧС-2010 з Грецією на виїзді. Проте вже у відповідних зустрічах Україна не виправдала покладених надій.

Зазначимо, що збірна Франції брала участь у 13 чемпіонатах світу з 19. В її активі - золото ЧС-1998, срібло-2006 і бронза двох першостей - 1958-го та 1986-го. Українці виступили лише на одному форумі - у 2006 році "синьо-жовті" дійшли до стадії 1/4 фіналу, де поступилися майбутнім чемпіонам італійцям.

Зазначимо, що в інших матчах європейського відбору букмекери віддають перевагу Хорватії (зустрінеться з Ісландією), Греції (зіграє з Румунією), а в протистоянні Златана Ібрагімовича і Кріштіану Роналду контори на стороні КріРо -1,5 проти 2,6. !zn

Читайте також:

Фоменко підкреслив: у футбол повинні грати сміливі люди

Колишній тренер збірної Франції назвав матчі з Україною формальністю

Букмекери назвали фаворитів на отримання "Золотого м'яча"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі