Фоменко викликав на вирішальні матчі відбіркового циклу лише одного новачка

Поділитися
Фоменко викликав на вирішальні матчі відбіркового циклу лише одного новачка Фоменко знову довірився перевіреним бійцям
Список футболістів, на плечі яких ляже підвищена відповідальність за результат в іграх з Польщею і Сан-Марино, мало чим відрізняється від вересневого варіанту.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко викликав на заключні матчі відбіркового турніру з Польщею і Сан-Марино 25 футболістів, серед яких новачком нинішнього відбіркового турніру став півзахисник "Чорноморця" Олексій Гай.

На рахунку досвідченого футболіста - 29 матчів у синьо-жовтій футболці, який він провів ще в бутність гравцем "Шахтаря". Востаннє Гай отримував запрошення до збірної в листопаді 2011 року, взявши участь у товариському матчі проти Німеччини.

В іншому список повністю повторює вересневий варіант, коли українці провели два матчі у відборі на ЧС-2014 - обіграли Сан-Марино 9:0 і звели внічию зустріч з Англією.

Воротарі - Андрій П'ятов ("Шахтар"), Максим Коваль ("Динамо"), Рустам Худжамов ("Іллічівець"); захисники: В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі - "Шахтар"), Євген Хачеріді ("Динамо"), Віталій Мандзюк, Артем Федецький (обидва - "Дніпро");

півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Роман Безус (усі - "Динамо"), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва - "Дніпро"), Микола Морозюк ("Металург" Д), Тарас Степаненко ("Шахтар"), Едмар ("Металіст"), Денис Дедечко ("Ворскла"), Анатолій Тимощук ("Зеніт", Росія), Дмитро Хомченовський ("Зоря"), Олексій Гай ("Чорноморець"); нападники - Євген Селезньов, Роман Зозуля (обидва - "Дніпро"), Марко Девіч ("Металіст"), Олександр Ковпак ("Севастополь").

У списку Фоменко знову не виявилося Олексія Антонова з "Чорноморця", відсутність якого наставник пояснив недостатньою стабільністю. Також досить несподівано в остаточній версії не знайшлося місце 24-річному хаву "Карпат" Валерію Федорчуку, про виклик якого напередодні повідомив ряд ЗМІ.

Нагадаємо, що матч з Польщею, який відбудеться 11 жовтня в Харкові українці проведуть при пустих трибунах - через покарання від ФІФА. Поєдинок з Сан-Марино відбудеться 15-го числа на полі суперника. !zn

Читайте також:

Суркіс вважає, що ще можливо поборотися за пом'якшення покарання збірної від ФІФА

Вболівальники "Динамо" і "Карпат" надіслали відкритого листа президенту ФІФА

Два дербі в 1/8 фіналу Кубка: "Чорноморець" зіграє з "Дніпром", "Карпати" з "Металістом"

Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі