Україна не зуміла втілити перевагу в голи і грає внічию з Англією

Відео
Поділитися
Україна не зуміла втілити перевагу в голи і грає внічию з Англією
Українська збірна завершила внічию домашній поєдинок з англійцями, набравши одне очко і маючи при рівності очок привілегією над англійською командою.

Збірна України в рамках відбіркового турніру чемпіонату світу-2014 зіграла внічию з Англією 0:0 і вийшла на друге місце в турнірній таблиці групи Н.

Тепер українцям слід перемагати у матчах з Польщею та Сан-Марино.

Вже на першій хвилині матчу українці створили напругу у штрафному майданчику англійців - Зозуля впав після контакту з суперником, але суддя не став призначати 11-метровий штрафний удар. Англія відповіла дальнім ударом Стівена Джеррарда і сольним проходом Тео Уолкотта. Ще протягом кількох хвилин гості створювали тиск у володіннях П'ятова за допомогою кутових, але українці відбилися.

На 13-й хвилині Ярмоленко, Федецький, Едмар і Зозуля влаштували справжнє нервування англійцям. Але удача була на боці гостей.

Гра в першому таймі проходила подібно до американських гірок - сплеск активності чергувався з затишшям. У такій грі обидві команди могли забити, але захист діяв безпомилково, як і воротарі, що особливо на виходах грали надійно.

Стартовий відрізок після перерви активніше провели українці, подавши два кутових. Але мабуть, щоб обіграти королів другого поверху англійців, у виконанні стандартів господарями поки не вистачало "родзинки".

Тиск українців зростав - через 20 хвилин другого тайму англійці не провели жодної зрозумілої атаки, зате підопічні Фоменка активно комбінували і не давали захисту британців ані хвилини відпочинку.

На жаль, але атаки українців не принесли результату - англійці вистояли. Саме вистояли - напевно, у випадку сьогоднішнього поєдинку подібний розклад здається досить справедливим.

Україна - Англія- 0:0 (0:0)

Україна: П'ятов, Хачеріді, Кучер, Степаненко, Ярмоленко (Хомченовський, 90+3), Зозуля (Селезньов, 89), Гусєв (Безус, 66), Коноплянка, Шевчук, Федецький, Едмар.

Англія: Харт, Уолкер, Коул, Джеррард, Кехілл, Ягелка, Уолкотт (Клеверлі, 87), Лемпард, Ламберт, Вілшир (Янг, 66), Мілнер.

Попередження: Кучер, 61. Уокер, 70.

10 вересня. Київ. НСК "Олімпійський". 69 890 глядачів.

Наступний матч українці проведуть 11 жовтня проти Польщі у Харкові. Англійці зіграють із Чорногорією у цей же день у себе на полі. !zn

Читайте також:

Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

У ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

Уейн Руні не зміг допомогти збірній Англії в матчі з Україною

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі