У матчі з Англією букмекери не вірять у збірну України

Поділитися
У матчі з Англією букмекери не вірять у збірну України Українці серйозно готуються до матчу з Англією
Спортивні аналітики приблизно однаково оцінюють шанси англійської та української команд, однак родоначальники футболу все ж вважаються фаворитами.

Букмекери віддають перевагу збірній Англії у протистоянні з Україною, яке відбудеться 10 вересня в рамках відбірного турніру на чемпіонат світу-2014.

На перемогу гостей контори готові прийняти ставки з коефіцієнтом 2,55. Нічия котирується з показником 3,10, а от успіх українців трохи більш вірогідний - 2,80.

При цьому аналітики впевнені, що матч не буде результативним - те, що команди заб'ють у грі не більше двох м'ячів котирується з коефіцієнтом 1,65. Можна також поставити і на те, що українці та англійці засмутять один одного хоча б по разу - ці події приблизно рівні за ймовірністю - 1,37 і 1,35 відповідно.

Нагадаємо, що перед матчем Україна - Англія саме наші гості лідирують у групі Н (15 очок), на другому місці чорногорці (15), в українців 14 пунктів.

Шанси українців вийти на чемпіонат світу з першого місця котируються аналітиками з показником 4,0, тоді як на Англію можна поставити з низьким коефіцієнтом 1,47.

Зазначимо, що після очного протистояння англійцям і українцям належить провести ще по два матчі у жовтні - підопічні Михайла Фоменка зіграють з Польщею у Харкові і Сан-Марино на виїзді. Англійці проведуть нелегкі домашні поєдинки з Чорногорією і Польщею.

Матч Україна - Англія розпочнеться о 21:45 10 вересня на стадіоні НСК "Олімпійський". !zn

Читайте також:

У ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

Уейн Руні не допоможе збірній Англії у матчі з Україною

Чемпіонат Англії: Мойес і Моурінью починають із перемог

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі