Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

Поділитися
Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної
Відповідно до одного з опитувань громадської думки, найбільшу симпатію у вболівальників серед гравців національної команди викликає представник дніпропетровського "Дніпра".

Згідно з опитуванням, яке провів Київський міжнародний інститут соціології, Євген Коноплянка отримав найбільшу кількість балів" від вболівальників футболу при оцінці загальних симпатій і довіри до футболістам збірної України.

Півзахисник "Дніпра" здобув перемогу серед семи найбільш популярних на сьогоднішній день футболістів національної команди динамівців Євгена Хачеріді, Олега Гусєва і Андрія Ярмоленка, харків'янина Марко Девіча, гірника Андрія П'ятова і Анатолія Тимощука з "Зеніту".

Євген Коноплянка набрав подддержку 44 відсотків респондентів, слідом за ним розташувався Андрій Ярмоленко (37%), Олег Гусєв (26%), Андрій П'ятов (26%), Євген Хачеріді (20%) і Анатолій Тимощук (19%). Найменшу підтримку має натуралізований серб Марко Девіч (18%).

У Кмісі стверджують, що в одному з досліджень, проведеному напередодні Євро-2012 в подібному рейтингу перемогу з тим же результатом, що і Коноплянка, відсвяткував Андрій Шевченко. Друге місце зайняв Олександр Шовковський (31%).

Також соціологи спробували з'ясувати, наскільки вболівальники задоволені керівництвом наставника збірної Михайла Фоменка. 20 відсотків опитаних повністю задоволені роботою нинішнього тренера, тоді як у два рази більша кількість респондентів, "швидше задоволені", а 19% - "швидше незадоволені". І лише 7 відсотків не підтримують діяльність Михайла Івановича на посаді головного тренера збірної України. 10 відсотків опитаних не змогли визначитися з відповіддю.

Опитування відбувалося в період з 9 по 18 серпня - у дні, коли українці здобули впевнену перемогу над Ізраїлем в товариському матчі.

Зазначимо, що для опитування соціологи використовували метод телефонного інтерв'ю, опитавши 1450 респондентів, що мешкають в усіх областях України, включаючи Київ і Крим. Теоретична похибка становить 2,5 відсотка. !zn

Читайте також:

Фоменко вважає зустріч з Англією "матчем свого життя"

ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

Збірна України двічі зіграє з командою Кріштіану Роналду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі