Прем'єр-ліга: "Дніпро" зупинив переможну ходу "Чорноморця"

Відео
Поділитися
Прем'єр-ліга: "Дніпро" зупинив переможну ходу "Чорноморця" © moskva.com
Друга і третя команди українського чемпіонату з'ясували стосунки в очній зустрічі.

Дніпропетровський "Дніпро" впевнено здолав одеський "Чорноморець" 2:0 в матчі 11-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України, перервавши 7-матчеву переможну серію одеситів.

Підопічні Хуанде Рамоса скористалися своїми перевагами у швидкості, майстерності окремих виконавців, і, звичайно ж, у підтримці стадіону.

Таким чином, "Дніпро" зрівнявся за кількістю очок з "Металістом", але через різницю забитих та пропущених, залишилися на другому місці.

Якщо не вважати кубкову зустріч 1/2 фіналу у минулому сезоні в чемпіонаті Прем'єр-ліги протистояння одеситів і дніпропетровців вже давно не носили настільки принципового характеру. Проте в нинішньому сезоні не тільки "Дніпро" вже традиційно претендує на медалі, але і одеська команда несподівано поступово вийшла на провідні ролі. От і вийшло, що завдяки своїй переможній серії підопічні Романа Григорчука борються з дніпропетровцями за друге місце.

На полі йшла рівна боротьба, обидва суперники могли відкрити рахунок, але захист під час небезпечних моментів грав надійно. Однак все ж на перерву команди пішли при лідерстві "Дніпра" Матеус знайшов у штрафному Ніколу Калініча і хорват пробив точно в ціль.

"Чорноморець" в нинішньому сезоні вже не раз відігравався по ходу зустрічі, тим більше попереду у підопічних Романа Григорчука було 45 хвилин. Але на цей раз дніпропетровці не допускали значних помилок в обороні і не дозволили супернику розгулятися. На 70-й хвилині "Чорноморець" втратив одну з головних ударних сил - колишній дніпрянин Олексій Антонов наступив ногою на Артема Федецького і побачив перед собою червону картку. А через 5 хвилин Євген Коноплянка втік у швидкий відрив і подолавши майже все поле, невідпорно пробив - 2:0.

"Чорноморець" так і не зумів створити загрозу воротам Дениса Бойка.

"Дніпро" - "Чорноморець" - 2:0 (1:0)

Голи: Калініч, 45 (1:0). Коноплянка, 75 (2:0).

"Дніпро" (Дніпропетровськ): Бойко, Стрініч, Чеберячко, Мазух, Ст. Мандзюк, Ротань, Канкава, Коноплянка (Зозуля, 85), Бруну Гама (Федецький, 56), Калініч (Селезньов, 72), Матеус.

"Чорноморець" (Одеса): Безотосний, Сантана, Фонтанельо, Бергер, Зубейко (Матос, 59), Гай (Бобко, 84), К. Ковальчук, Джа Джедже, Прийомів, Бакай (Самодін, 77), Антонов.

Покарання: Бакай, 42. Джедже, 55 (попередження). Антонов, 70 (видалення).

Судді: Можаровський (Львів), Халамендик (Київ), Беккер (Харків).

28 вересня. Дніпропетровськ. "Дніпро-Арена". 15397 глядачів.

29 вересня в Прем'єр-лізі відбудеться три поєдинки - "Карпати" - "Таврія", "Ворскла" - "Динамо" і "Металіст" - "Металург" З. У понеділок 30 вересня "Арсенал" і "Севастополь" матчем у Києві закриють 11-й тур. !zn

Читайте також:

Два дербі в 1/8 фіналу Кубка: "Чорноморець" зіграє з "Дніпром", "Карпати" з "Металістом"

"Чорноморець" і "Дніпро" стартував у Лізі Європи з виїзних перемог

Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі