"Чорноморець" і "Дніпро" стартували у Лізі Європи з виїзних перемог

Поділитися
"Чорноморець" і "Дніпро" стартували у Лізі Європи з виїзних перемог © bigbord.net
Українські клуби зуміли обіграти своїх суперників, забезпечивши хорошу базу перед наступними матчами.

Одеський "Чорноморець" і дніпропетровське "Дніпро" домоглися виїзних перемог у стартових матчах групового раунду Ліги Європи - одесити здолали хорватське "Динамо" 2:1, а "Дніпро" був сильнішим за румунський "Пандурій" 1:0.

"Чорноморець" у Загребі оформив виграш: на фініші першого тайму Фернандес із "Динамо" відкрив рахунок, але після перерви одесити не тільки відновили рівновагу (Антонов), але і вийшли уперед (Джедже).

"Динамо" (Загреб, Хорватія) - "Чорноморець" (Одеса, Україна) - 1:2 (1:0)

Голи: Фернандес, 43 (1:0). Антонов, 62 (1:1). Джедже, 65 (1:2).

"Динамо" (Загреб): Зеленіка, Чоп (Халіловіч 86), Брозович (Бечірай 74), Ліма, Паміч (Хусейнович 62), Фернандес, Саммір, Адемі, Пінту, Шимуновіч, Шимуніч.

"Чорноморець" (Одеса): Безотосний, Кутас, Антонов (Самодін 85), Сантана, Фонтанелло, Джедже (Бобко 69), Гай, Ковальчук, Прийомов, Матос (Рієра 46), Бергер.

Судді: Гечек, Ейсой, Акташ (Туреччина)

19 вересня. Загреб. Стадіон "Максимір". 12 522 глядача.

"Дніпро" їхав у гості до "темної конячки", команди, що здолала у кваліфікації Ліги Європи португальську "Брагу". Тому стартові хвилини поєдинку у Румунії пройшли без особливої гостроти з боку гостей. Тим більше, що Хуанде Рамос не зміг розраховувати на травмованого Джуліану і Ніколу Калініча, які могли б створювати напругу на полі зі старту.

"Дніпро" забив гол наприкінці першого тайму (відзначився Руслан Ротань) і решту часу контролював ситуацію на полі: втім, збільшити рахунок у поєдинку зі свідомо менш кваліфікованим суперником їм так і не вдалося. Очевидний шанс забити вдруге знову втратив Матеус. На 71-й хвилині Селезньов віддав хороший пас на бразильця, якому залишалося пробити повз голкіпера "Пандурія", але 99-й номер впорався із завданням тільки наполовину, оскільки відправив м'яч повз самі ворота.

"Пандурій" (Тиргу-Жіу, Румунія) - "Дніпро" (Дніпропетровськ, Україна) - 0:1 (0:1).

Гол: Ротань, 38.

"Пандурій" (Тиргу-Жіу): Станке, Унгурушан (Паулинью, 75), Хрісту, Момчіловіч, Еріко, Булейке, Бреєвелд (Дістефано, 64), Перейра, Антон, Нікоаре (Чюкур, 55), Адрович.

"Дніпро" (Дніпропетровськ): Бойко, Мазух, Федецький, Чеберячко, Влад, Ротань, Канкава, Бруно Гама (Селезньов, 46), Коноплянка (Шахов, 85), Матеус, Зозуля (Кулаков, 88).

Суддя: Кевер (Швейцарія).

19 вересня. Клуж-Напока. "Клуж-Арена".

Відзначимо, що "Чорноморець", перемігши хорватське "Динамо" вирішив стратегічно важливе завдання: адже у разі принаймні однієї перемоги над болгарським "Людогорцем", а також кількох очок у домашніх поєдинках з ПСВ і "Динамо", одесити забезпечать собі вихід в 1/16 фіналу. Наступний матч "чорно-сині" зіграють 3 жовтня в Одесі проти ПСВ.

У "Дніпра" завдання складніше: домашній матч із "Фіорентиною" 3 жовтня стане визначальним у турнірній боротьбі. !zn

Читайте також:

Фаворитами Ліги Чемпіонів букмекери вважають "Баварію", "Барселону" і "Реал"

"Шахтар" впевнено обіграв "Реал Сосьєдад" на старті Ліги Чемпіонів

Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі