Федерація футболу України подасть апеляцію на рішення ФІФА

Поділитися
Федерація футболу України подасть апеляцію на рішення ФІФА Сергій Стороженко не випромінює оптимізму з приводу апеляції ФФУ © lenta-ua.net
У керівному органі українського футболу мають намір оскаржити вердикт ФІФА провести матч Україна-Польща без уболівальників.

Перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко повідомив, що Україна буде подавати апеляцію до ФІФА, яка покарала українську збірну за неприйнятну поведінку вболівальників проведенням відбіркового матчу ЧС-2014 з поляками без глядачів.

"Ми будемо використовувати всі можливості для того, щоб донести до відома ФІФА, що не можна так ставитися до тих моментів, які відбулися на матчі Україна-Сан-Марино", - зазначив Стороженко.

"Нами підготовлено проект апеляції, з яким президент федерації Анатолій Коньков поїхав до ФІФА відстоювати інтереси України", - зазначив віце-президент.

Разом з тим, за його словами, ФФУ поки не може подати апеляцію, тому що ще не отримала офіційне повідомлення про санкції.

"Тільки після цього починається десятиденна процедура подання документів на апеляцію. Оскільки часу у нас вкрай мало, ми просимо ФІФА прискорити процедуру", - сказав Стороженко.

Стороженко заявив, що шансів виграти справу у Федерації не так вже й багато, однак, незважаючи на це, виділив ряд фактів, які могли б якимось чином вплинути на остаточне вирішення питання.

"ФФУ скаржиться на підхід у розгляді справи. Ми вважаємо, що поодинокі ексцеси деяких радикалів не можуть свідчити про настрій всього суспільства в цілому і людей на стадіоні зокрема. Ми не згодні, що Едмара переслідували, не згодні, що мали місце нацистські вигуки. Але, відверто кажучи, шансів у нас не багато, бо накоїли...", - резюмував Стороженко.

Нагадаємо, що матч Україна-Польща відбудеться у Харкові 11 жовтня. Стороженко припустив, що біля стадіону може бути організована фан-зону, в якій присутні глядачі могли б підтримати українську збірну.

"Думаю, що президент ФФУ звернеться до місцевої влади, щоб біля стадіону організувати фан-зону і разом з людьми підтримувати хлопців. Але підтримувати хлопців так, щоб вони це чули!", - сказав Стороженко.

Зазначимо, що у ФФУ заявили, що президент Анатолій Коньков уже відправився у штаб-квартиру ФІФА для переговорів з організацією. !zn

Читайте також:

Обігравши Сан-Марино, збірна України здобула історичну перемогу

Голова ФФУ Анатолій Коньков має намір звільнити головного противника Суркіса, - ЗМІ

Збірна України продовжила прогрес у рейтингу ФІФА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі