Голова ФФУ Анатолій Коньков має намір звільнити головного противника Суркіса, - ЗМІ

Поділитися
Голова ФФУ Анатолій Коньков має намір звільнити головного противника Суркіса, - ЗМІ Сергій Стороженко © lenta-ua.net
Найближчим часом у керівництві Федерації футболу України можуть відбутися серйозні кадрові перестановки - під "прицілом", за інформацією ЗМІ, перебуває віце-президент Сергій Стороженко.

У Федерації футболу України найближчим часом можуть відбутися гучні відставки. Про це повідомляє видання "Чемпіон" з посиланням на джерела, наближені до одного з членів Виконкому ФФУ.

За інформацією мова йде про двох віце-президентів - Сергія Стороженка та Анатолія Попова.

"Зараз структура працює у звичайному режимі. І ніхто не буде форсувати події до закінчення відбору на ЧС-2014. А ось як тільки він закінчиться, буде проведено Конгрес Федерації футболу, де буде підніматися питання про відставку двох перших віце-президентів - Сергія Стороженка та Анатолія Попова", - стверджує видання.

"Майбутні зміни у складі президії ФФУ, пов'язані з курсом Анатолія Конькова на омолодження керівництва, назріли давно", - заявляє джерело.

Втім, у ФФУ вже спростували інформацію про можливі перестановки, щоправда, поки тільки на рівні коментаря прес-служби.

Зазначимо, що черговий конгрес ФФУ відбудеться в кінці року - 20 грудня.

Сергій Стороженко і Анатолій Попов вже давно вважаються одними з опонентів колишнього президента ФФУ Григорія Суркіса: сторони протягом багатьох років вступали як у публічні дискусії, так і заочне протистояння. Зокрема, Стороженко завжди різко критикував дії Суркіса, коли він перебував на своїй посаді у федерації, ставши одним з тих, хто вимагав його відставки ще до проведення Євро-2012.

Попов теж відзначився критикою, перебуваючи на посаді виконавчого директора Професійної футбольної ліги, яка незабаром після утворення Прем'єр-ліги втратила свою політичну вагу.

Після затвердження на посаду голови ФФУ Анатолія Конькова Стороженка і Попова було призначено першими віце-президентами організації. !zn

Читайте також:

Вболівальники "Динамо" і "Карпат" надіслали відкритий лист президенту ФІФА

Збірна України продовжила прогрес у рейтингу ФІФА

Андрій Шевченко отримає тренерську ліцензію

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі