Збірна України продовжила прогрес у рейтингу ФІФА

Поділитися
Збірна України продовжила прогрес у рейтингу ФІФА
Завдяки двом перемогам і одній нічиїй з командою, яка знаходиться вище у табелі про ранги, українці поліпшили свої позиції у світовому футболі.

Збірна України з футболу піднялася на три позиції в оновленому рейтингу Міжнародної федерації футболу (ФІФА). Тепер українці посідають 26-те місце, випередивши у порівнянні з попередньою версією Чорногорію і Данію.

Нагадаємо, що за 30 днів з моменту публікації серпневого рейтингу, українці обіграли у контрольному матчі Ізраїль 2:0, а у рамках відбору до чемпіонату світу-2014 розгромили Сан-Марино 9:0 і зіграли внічию з Англією 0:0.

Лідерство у рейтингу зберігає збірна Іспанії, слідом за нею йдуть Аргентина, Німеччина, Італія, Колумбія, Бельгія і Уругвай.

Зазначимо, перша сімка команд і Бразилія при жеребкуванні групового етапу чемпіонату світу потрапить у перший "кошик". При жеребкуванні, яке відбудеться в останній місяць року, буде враховуватися грудневий рейтинг збірних, інформує Террикон.

Важливо і те що, серед команд, які наразі займають другі місця у своїх групах (а це потенційні суперники українців у додатковому відборі на ЧС), п'ять збірних розташовуються вище за Україну - Хорватія, Португалія, Греція, Швеція і Франція.

Це означає, що Україна, у разі закінчення відбіркового турніру на другому місці, швидше за все буде "несіяною" при жеребкуванні плей-офф європейського відбору, яке відбудеться 21 жовтня. Процедуру визначення "сіяних" і "несіяних" буде проведено відповідно до рейтингу, який вийде у жовтні.

Нагадаємо, що у жовтні українцям необхідно зіграти два матчі - із Польщею у Харкові 11 жовтня та з Сан-Марино 15 жовтня на виїзді. !zn

Читайте також:

Фоменко не зважився оцінювати шанси збірної на успіх після нічиєї з Англією

Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

У ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

В "Шахтарі" розглядають натуралізацію бразильця Тайсона, як можливість допомогти збірній

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі