Збірна України впевнено обіграла Ізраїль в товариському матчі

Відео
Поділитися
Збірна України впевнено обіграла Ізраїль в товариському матчі Українці відсвяткували чергову перемогу © football.ua
Підопічні Михайла Фоменка продовжили безпроигрышную серію,що вже налічує п'ять поєдинків.

Збірна України впевнено обіграла Ізраїль в контрольному матчі 2:0. Голи у складі підопічних Михайла Фоменка забили представники "Дніпра" Руслан Ротань і Євген Селезньов.

Українські футболісти продовжили безпрограшну серію під керівництвом Фоменко - тепер на рахунку "синьо-жовтих" чотири перемоги і одна нічия в п'яти матчах.

Напередодні зустрічі з Ізраїлем Фоменко зазначав, що по-перше, радий можливості перевірити в бойових умовах як награні зв'язки, так і деяких нових футболістів. А по-друге, акцентував на тому, що його підопічні не мають права розчаровувати глядачів, які обов'язково прийдуть на стадіон.

Вболівальники дійсно не пошкодували ні грошей на квитки, ні часу в дощовий вечір і забезпечили українським футболістам хорошу підтримку. А гравці віддячили фанатам - з перших же хвилин почали діяти активно, проводячи атаку за атакою.

Проте до завершального удару справа не доходила. Проте врешті-решт натиск українців приніс результат. Марко Девіч перехопив м'яч у центрі поля, віддав на фланг одноклубнику Едмару, який знайшов на вході в штрафний набігаючого Руслана Ротаня. Дніпрянин чарівно вдарив - 1:0. Господарі могли розвинути свій успіх, однак Олег Гусєв одного разу примудрився з вигідної ситуації не влучити по м'ячу, надісланому В'ячеславом Шевчуком з лівого флангу.

В подальшому гра проходила в спокійному руслі, але при повній перевазі українців. Що й казати, якщо перший по-справжньому небезпечний момент ізраїльтяни створили лише в доданий арбітром до стартової 45-хвилинки час. Але господарі були напоготові.

У другому таймі Фоменко провів ряд замін, кинувши в бій новачка Дмитра Хомченовського із "Зорі", а також Дениса Дедечка з "Ворскли" та Олександра Ковпака з "Севастополя", рідко з'являються у складі збірної. Характер гри не змінився - українці так само контролювали ситуацію. А в середині тайму Едмар знову видав відмінний пас, а ще один дніпрянин - Селезньов - зловив голкіпера гостей Дуду Авата на протиході - 2:0.

До кінця матчу українці діяли активно, намагаючись боротися за кожен матч.

Таким чином, до поєдинків відбіркового турніру до чемпіонату світу-2014 українці підійшли у відмінному настрої.

Україна - Ізраїль - 2:0 (1:0)

Голи: Ротань, 29 (1:0). Селезньов, 71 (2:0).

Україна: П'ятов, Шевчук (Мандзюк, 90+1), Ракицький, Кучер, Федецький, Тимощук (Дедечко, 46), Ротань, Едмар, Коноплянка (Хомченовський, 46), Гусєв (Ковпак, 80), Девіч (Селезньов, 46).

Ізраїль: Ават, Гершон (Раді, 46), Тібі, Бен Хаїм, Шпунгин, Натхо (Бенаюн, 72), Кайал, Йєйні (Альберман, 46), Бен Басат, Меликсон (Езра, 46), Шехтер (Рафаэлов, 61).

Покарання: Ракицький, 28. Натхо, 42. Гершон, 73 (попередження).

Судді: Кружляк, Слушко, Мокош (Словаччина).

14 серпня. Київ. НСК "Олімпійський".

Зазначимо, що 6 вересня у Львові українці зіграють з аутсайдерами групи Н Сан-Марино, а через чотири дні в Києві пройдуть випробування англійцями. !zn

Читайте також:

Збірна України зберегла свої позиції в рейтингу ФІФА

Напередодні відбіркового матчу з Україною англійці бачать свою команду вже у фіналі ЧС-2014

Збірна України двічі зіграє з командою Кріштіану Роналду

Євген Хачеріді отримав офіційне запрошення перейти в "Шахтар"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі