Збірна України перемагає чемпіонів світу і покращує свої позиції на ЧЄ

Поділитися
Збірна України перемагає чемпіонів світу і покращує свої позиції на ЧЄ Українці дотиснули сербів © fibaeurope.com
Українські баскетболісти завдяки наполегливості і характеру зуміли переграти іменитих сербів. Перемога дала можливість Україні претендувати на потрапляння у чвертьфінал Євробаскету.

Збірна України з баскетболу обіграла Сербію 82:75 на чемпіонаті Європи з баскетболу і зберегла хороші шанси на вихід до чвертьфіналу турніру.

Українці, поступившись Латвії, чи ставилися до фаворитів протистояння, проте завдяки наполегливості, витримки і хорошої стратегії зуміли дати бій і в результаті обіграли чемпіонів світу-2002.

Таким чином, українці вийшли на третю позицію в групі F чемпіонату Європи і зберігають хороші шанси на вихід в чвертьфінал. Все буде залежати від результату гри Франція - Латвія. У разі перемоги французів, українці залишаться на своєму місці.

найрезультативнішими у складі України несподівано виявився донеччанин Максим Корнієнко - на його рахунку 21 очко та 8 підбирань.

Група Е. 2-й тур

Україна - Сербія 82:75 (18:21, 23:19, 22:14, 19:21)

Любляна. Арена "Тіволі".

Україна: Джетер (20 + 4 передачі), Липовий (9), Гладир (7), Корнієнко (21 + 8 підбирань), Натяжко (9 + 6 підбирань) - старт; Пустозвонов (2), Мишула (6), Забірченко, Зайців, Кравцов (8)

Головний тренер: Майк Фрателло

Сербія: Маркович (7 підбирань + 6 передач), Бог. Богданович (15 + 4 передачі), Калініч (3), Н. Бьелица (22 + 10 підбирань + 4 передачі), Нен. Крстіч (17 + 5 підбирань) - старт; Недович (3), Мікіч (6), Гагич (2), Анджушич, Катіч (7)

Головний тренер: Душан Івкович

Відзначимо, що в першому матчі другого туру другого групового раунду литовці розгромили бельгійців 86:67. Наступний матч українці проведуть 15 вересня проти Литви. !zn

Читайте також:

Євробаскет: Україна зазнала розгромної поразки від стратегічного суперника

Збірна України з баскетболу посіла 10-ї на домашньому юнацькому Євробаскеті

Український баскетбольний талант став кращим європейцем на драфті НБА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі