Збірна Уругваю офіційно оформила вихід на чемпіонат світу

Поділитися
Збірна Уругваю офіційно оформила вихід на чемпіонат світу Уругвайців тішить вихід на ЧС © http://auf.org.uy
Збірна з Південної Америки де-юре приєдналася до учасників чемпіонату світу у Бразилії.

Збірна Уругваю прогнозовано приєдналася до учасників чемпіонату світу-2014, зігравши у другому матчі плей-офф міжконтинентального відбору внічию 0:0 з Йорданією.

За сумою двох поєдинків уругвайці мали більш ніж значну перевагу - у першій зустрічі "небесно-блакитні" перемогли на виїзді 5:0.

Таким чином, уругвайці де-юре оформили путівку на світовий форум, адже напередодні ніхто не сумнівався, що ця збірна стане учасником головних футбольних змагань чотириріччя.

Уругвайці зуміли реабілітуватися перед уболівальниками за не дуже вдалий відбірковий турнір - нагадаємо, що в груповому раунді південноамериканської кваліфікації дворазові чемпіони світу фінішували лише на 5-му місці, маючи один з найбільш зоряних складів на континенті.

Як зазначив після матчу головний тренер Уругваю Оскар Таварес, головним завданням на поєдинок, що вже нічого не вирішував, було уникнути травм і спокійно довести розпочате до логічного кінця.

Ми дуже раді, що досягли поставленої мети. У повторній грі зробили ставку на оборонубо йти вперед великими силами не було сенсу. Хотіли уникнути нервових ситуацій і поберегти гравців. Варто віддати належне супернику: незважаючи на поразку з рахунком 0:5 у першій грі, Йорданія боролася. Тепер у найближчі півроку Уругвай буде жити думками про чемпіонат світу", - підсумував тренер.

Нагадаємо, що у Бразилії виступатимуть такі команди: Австралія, Японія, Іран, Корея, Бельгія, Боснія, Англія, Німеччина, Італія, Голландія, Росія, Іспанія, Швейцарія, Греція, Хорватія, Португалія, Франція, Коста-Ріка, Гондурас, США, Аргентина, Чилі, Колумбія, Еквадор, Нігерія, Кот-Д'івуар, Камерун, Гана, Алжир і Мексика. Збірну Бразилії як господиню турніру від участі у відбірному турнірі звільнено.

Нагадаємо, що жеребкування фінальної частини чемпіонату світу пройде 6 грудня, а сам турнір розпочнеться 12 червня. Фінал мундіалю відбудеться 13 липня.

Напередодні жеребкування команди буде розділено на чотири кошики - відповідно до кількості команд в групах на першій стадії змагань чемпіонату світу. !zn

Читайте також:

Збірна Франції - "темна конячка" чемпіонату світу

Ібрагімович впевнений, що без нього чемпіонат світу не буде таким видовищним

Мішель Платіні запропонував збільшити число учасників ЧС-2018 до сорока

Блаттер запропонував відмовитися від проведення стикових матчів у відбіркових турнірах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі