Воротар збірної Франції під час матчу втратив пам'ять

Поділитися
Воротар збірної Франції під час матчу втратив пам'ять Ллоріс опинився у нокдауні після зіткнення з нападаючим суперника
Французького голкіпера "Тоттенхема" Уго Ллоріса, потерпілого у момент прийому м'яча з нападаючим суперника Ромелу Лукаку, не було замінено і він продовжив гру. Втім, після матчу він зізнався, що не пам'ятає подробиці злощасного епізоду.

Під час матчу чемпіонату Прем'єр-ліги Англії між "Тоттенхемом" і "Евертоном" воротар "шпор" француз Уго Ллоріс, намагаючись ліквідувати небезпеку біля своїх воріт, зіткнувся з нападником суперника Ромелу Лукаку і кілька хвилин не міг продовжувати поєдинок.

Епізод відбувся за 14 хвилин до закінчення зустрічі - Букаку у запалі боротьби влучив французу коліном у голову. Запасний голкіпер Бред Фрідель вже почався готуватися, щоб вийти на заміну, але Віллаш-Боаш відмовився піти за порадою лікаря і наполіг на тому, щоб француз продовжив гру. Хоча вся серйозність епізоду говорила на користь того, щоб потерпілий відправився в роздягальню.

Втім, головний тренер "Тоттенхем" Андре Віллаш-Боаш не послухав лікарів і не став міняти у кінцівці матчу 10-го туру чемпіонату Англії з футболу з "Евертоном" воротаря Уго Ллоріса, що отримав травму голови. У цьому він зізнався після зустрічі, що завершилася з рахунком 0:0.

"Медична бригада показувала мені знаками, що футболіст не може продовжувати матч, оскільки він не пам'ятає, де знаходиться. Уго і зараз не пам'ятає, що там сталося, але він був налаштований на те, щоб грати далі", - пояснив свою позицію наставник.

"Коли ти бачиш таке бажання з боку гравця, це означає, що він здатний продовжити зустріч. Це було моє рішення скасувати заміну. При моєму досвіді та знанні футболу він міг продовжувати грати".

ТАКОЖ: Колишній воротар збірної Франції виграв чемпіонат з автоперегонів

Втім, глава медичного департаменту ФІФА Іржі Дворак вважає, що голкіпера слід було замінити відразу ж після зіткнення.

Ллоріса мали замінити. Той факт, що Ромелу Лукаку знадобилося прикласти лід до коліна, свідчить про те, що удар був дуже сильним. Можу сказати, що 99 відсотків випадків втрати свідомості закінчується струсом мозку. Після цього Уго навряд чи розумів, що відбувається навколо. Не знаю всіх деталей події, але у прем'єр-лізі працюють чудові лікарі, і я не розумію, як вони не порекомендували замінити голкіпера. У нас, лікарів є правило: "Якщо є якісь сумніви - замінюй гравця", - резюмував фахівець.

Відзначимо, що у чемпіонаті "шпори" відіграли на нуль вже сім матчів із десяти, проте забили лише дев'ять м'ячів. Тим не менш, команда Віллаша-Боаша займає четверте місце у турнірній таблиці.

Нагадаємо, Ллоріс провів за збірну Франції 52 матчі, пропустивши у них 36 голів. Голкіпер є одним із кандидатів на участь в матчах плей-офф відбору на ЧС-2014 проти України. !zn

Читайте також:

Воротар англійської Прем'єр-ліги встановив "вічний рекорд"

Тренер збірної Франції очікує справжню битву у матчах з Україною

Франк Рібері припустив, що українські футболісти будуть опікуватися ним удвох-утрьох

Ярмоленко розсекретив "зброю", якою можна перемогти збірну Франції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі