Ярмоленко розсекретив "зброю", якою можна перемогти збірну Франції

Поділитися
Ярмоленко розсекретив "зброю", якою можна перемогти збірну Франції Ярмоленко вважає, що українці можуть обіграти Францію
Лідер збірної України розповів, як можна відсвяткувати успіх у матчах плей-офф відбіркового турніру ЧС-2014.

Атакуючий півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко вважає, що французи - серйозний суперник для його команди у боротьбі за єдину путівку на чемпіонат світу-2014, який пройде у Бразилії.

Лідер збірної наголосив, що "синьо-жовті" намагатимуться показати найкращі якості, щоб Україну було представлено на мундіалі влітку 2014 року.

"А якою зброєю перемагати? Так, у збірної Франції дуже багато хороших футболістів, які виступають у топ-чемпіонатах і захищають кольори провідних клубів Європи. Але ми теж не хлопчики для биття", - вважає Ярмоленка.

"У нас дуже хороший склад. Є як молоді гравці, так і досвідчені. Ми - команда з великими амбіціями. За рахунок нашого командного духу і згуртування колективу ми повинні здолати Францію", - припустив півзахисник, який забив у нинішньому відбірковому циклі чотири голи.

Нагадаємо, що збірна України 15 і 19 листопада зіграє з Францією у рамках плей-офф відбірного турніру чемпіонату світу в зоні УЄФА.

ТАКОЖ: Колишній тренер збірної України розповів, за рахунок чого можна обіграти Францію

Ярмоленко зазначив, що для української команди протистояння з французами стане справжнім святом.

"Є передчуття, що буде щось грандіозне. На нас чекають дуже важливі ігри. Вже зараз, задовго до стартового свистка, мені телефонують знайомі. Цікавляться, чи готовий я на цю гру, чи налаштований. Тому ажіотаж вже відчувається. Для футболіста ж грати у таких матчах - мрія!", - передчуває Ярмоленко.

Відзначимо, що раніше українці вже неодноразово зустрічалися з Францією в рамках різних відбіркових турнірів. Так у кваліфікації на Євро-2000 "синьо-жовті" двічі зіграли внічию з французами 0:0. Більш невдало для українців завершилися зустрічі групового турніру відбору на ЧЄ-2008: "триколірні" перемогли вдома 2:0, а також зіграли внічию 2:2 на виїзді. Також українці розгромно поступилися Франції 1:4 у товариському матчі перед Євро-2012, і мінімально 1:0 програли на фінальному турнірі домашнього чемпіонату Європи.

Нагадаємо, перший матч 15 листопада відбудеться на НСК "Олімпійський" о 21:45. Повторна гра пройде у Парижі через чотири дні. !zn

Читайте також:

Фоменко готовий повернути у збірну України Мілевського

Колишній тренер збірної Франції назвав матчі з Україною формальністю

Фоменко і Заваров вважають, що збірній України під силу здолати Францію

Кубок України: вперше в історії дві команди другої ліги пробилися до 1/4 фіналу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі