Фоменко і Заваров вважають, що збірній України під силу здолати Францію

Поділитися
Фоменко і Заваров вважають, що збірній України під силу здолати Францію
У тренерському штабі української збірної закликають не панікувати, а просто готуватися до майбутніього матчу плей-офф відбіркового турніру ЧС-2014.

Тренер збірної України Олександр Заваров вважає, що з Францією, яка дісталася "синьо-жовтим" у матчах плей-офф відбіркового турніру ЧС-2014, можна змагатися на рівних - незважаючи на наявність у ній гравців світового рівня.

"Жереб, звичайно, трохи не такий, як хотілося, але наведу приклади зі своєї кар'єри гравця, коли ми обігравали велику збірну Франції, навіть на її полі. Ми все розуміємо і докладемо максимум зусиль для того, щоб підійти у найкращій формі до цих ігор", - зазначив колишній футболіст збірної СРСР, віце-чемпіон Європи-1988.

"У нас теж є гравці, які можуть грати у великих європейських командах. Це буде цікаво подивитися, тому що якщо ми хочемо дуже добре представляти свою країну на чемпіонаті світу у Бразилії, то повинні обігравати збірну Франції", - сказав Заваров.

При цьому голова тренерського штабу збірної Михайло Фоменко був також оптимістичний у своїх коментарях. На його погляд, міркувати про те, яка б збірна могла дістатися Україні, не має сенсу - треба готуватися до матчів.

"Потрібно готуватися до цього суперника і не думати про те, як було б, якби нам дістався хтось інший. Будемо збирати інформацію, вивчати суперника, його сильні і слабкі сторони. Хто зазвичай боїться - той не виграє у будь-якому виді спорту. Так що боятися, я думаю, не варто".

Нагадаємо, українці у стикових матчах кваліфікаційного турніру ЧС-2014 зони УЄФА окрім Франції могли зустрітися з Румунією, Ісландією і Швецією.

Поєдинки з Францією збірна України проведе 15 листопада вдома і 19-го числа на виїзді. Місця проведення матчів визначаться дещо пізніше. !zn

Читайте також:

Тренер Франції вважає зустріч з Україною хорошим варіантом

Фоменко відзвітував за відбірковий турнір: зробили все, що планувалося

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі