Воротар англійської Прем'єр-ліги встановив "вічний рекорд"

Відео
Поділитися
Воротар англійської Прем'єр-ліги встановив "вічний рекорд" Асмір Бегович забив гол на 12-й секунді гри
Цікавий і при цьому вельми значущий у плані історії епізод стався під час матчу чемпіонату англійської Прем'єр-ліги між "Сток Сіті" і "Саутгемптоном".

Боснійський воротар "Сток Сіті" Асмір Бегович забив один із найшвидших голів в історії чемпіонатів Англії з футболу, відзначившись вже на перших секундах домашньої зустрічі Прем'єр-ліги проти "Саутгемптона".

Голкіпер отримав пас від одного з захисників, котрий, очевидно, хотів дати можливість воротарю почати першу атаку в матчі. Однак Бегович потужно пробив вперед: після "пострілу" боснійця м'яч перелетів все поле, відскочив від землі і перелетів через польського воротаря "святих" Артура Боруца. Стрілка секундоміра до цього моменту відрахувала лише 12 секунд часу гри.

Відзначимо, що дійсно історичний епізод у матчі не дозволив "Стоку" відсвяткувати перемогу: на 42-й хвилині Джей Родрігес зрівняв рахунок, а матч так і закінчився нічиєю.

До речі, найбільш "швидкий" м'яч в історії чемпіонатів Англії було забито захисником Ледлі Кінгом з "Тоттенхема", який у сезоні-2000/01 вразив ворота "Бредфорда" на десятій секунді зустрічі.

Враховуючи, що воротарі у футболі забивають "на великі свята", можна сміливо припустити, що Бегович встановив "вічний рекорд".

Відзначимо, що "Сток Сіті" займає 17-те місце серед 20 команд ліги і є одним із претендентів на виліт у Чемпіоншипі. !zn

Читайте також:

Футбольний матч в Англії було перервано через несподіване приземлення парашутиста

Засмучений поразкою, воротар турецького клубу побив уболівальника, який вибіг на поле

Автобіографія Фергюсона стала документальною книгою, що продається найшвидше за 15 років

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі