Засмучений поразкою, воротар турецького клубу побив уболівальника, який вибіг на поле

Відео
Поділитися
Засмучений поразкою, воротар турецького клубу побив уболівальника, який вибіг на поле © Newsru.com
В одному з матчів вищого дивізіону чемпіонату Туреччини стався неординарний епізод за участю воротаря і вболівальника, що завершився кількома неприємними миттєвостями для любителя футболу.

У кінцівці матчу 27-го туру турецької Суперліги між командами "Касимпаша" і "Бурсаспор", які є сусідами на турнірній таблиці, відбувся скандальний інцидент. Уболівальник, який вибіг на поле, напав на голкіпера "Бурсаспора" Харуна Текіна, але отримав гідну відповідь.

Зав'язалася бійка між голкіпером і фанатом, які намагалися прорватися на поле у доданий арбітром час. Розлючений другим пропущених м'ячем (на 4-й доданій хвилині), вартовий воріт вирішив власноруч розібратися з порушником порядку і встиг завдати йому кілька ударів, поки його жертву не відтягнули убік. Конфлікт був вирішений за участю співробітників правоохоронних органів.

Матч завершився перемогою "Касимпаши" 2:0. Стамбульці завдяки перемозі закріпилися на 4-му місці турнірної таблиці. Примітно, що в протоколі ігри, принаймні в розділі попереджень або вилучень, дії Текіна ніяк не зафіксовані.

Зазначимо, що кілька місяців тому, за інформацією зарубіжних ЗМІ, "Касимпаша", ще недавно учасник змагань у нижчому дивізіоні, цікавився нападаючим київського "Динамо" Артемом Мілевським. !zn

Читайте також:

Ще одна трагедія на південноамериканських стадіонах

Арбітрові на замітку: в Іспанії гравець зробив суддю інвалідом після показаної червоної картки

Футболіст збірної Сирії загинув на стадіоні під мінометним обстрілом

Київське "Динамо" виставило на трансфер Мілевського

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі