Друга у сезоні тренерська відставка у Прем'єр-лізі відбулася у запорізькому "Металурзі"

Поділитися
Друга у сезоні тренерська відставка у Прем'єр-лізі відбулася у запорізькому "Металурзі" Пучкову не пробачили 7 очок після 14 матчів © multimedia.pol.dk
Головного тренера команди-аутсайдера Сергія Пучкова було відправлено у відставку. На його місці у запорізькому клубі хочуть бачити досвідченого і успішного фахівця, нечужу у Запоріжжі людину Олега Тарана.

Сергія Пучкова, під керівництвом якого "Металург" із Запоріжжя у нинішньому сезоні здобув лише одну перемогу у 14 матчах, відправлено у відставку.

Матч чемпіонату Прем'єр-ліги проти донецького "Металурга", в якому було зафіксовано нульову нічию, став для Пучкова останнім як для наставника команди. Зазначимо, що відставка Пучкову "світила" ще на старті першості, однак тоді фахівець гідно вийшов із ситуації, обігравши "Волинь" 3:0 та зігравши з "Севастополем" 2:2. Тим не менш, домогтися гарних результатів надалі Пучкову так і не вдалося - і це незважаючи на непогану гру його колективу.

28 жовтня в офісі запорізького "Металурга" відбулася розмова президента клубу Андрія Шевчука, спортивного директора Олександра Томаха і головного тренера команди Сергія Пучкова, за підсумками якої останнього було відсторонено від займаної посади разом зі своїм штабом через незадовільні виступів команди, свідчить офіційне повідомлення на сайті "Металурга".

У цей же день на розгляд президентові спортивним директором "Металурга" було подано ряд кандидатур на посаду головного тренера. Під час обговорення було прийнято рішення про призначення головним тренером Олега Тарана, який раніше виступав за команду як гравець, а також тренував її початку "нульових".

Відзначимо, що минулий сезон він провів у "Кривбасі" - під його керівництвом команда досягла неабияких результатів, відібравши очки у лідерів, і в підсумку фінішувала на 7-му місці. Втім, до кінця чемпіонату криворіжці не дограли: колектив знявся зі змагань через фінансові проблем, і в результаті втратив професійну ліцензію.

Зазначимо, що Пучков став другим тренером Прем'єр-ліги, відправленим у відставку в нинішньому сезоні - раніше з поста головного тренера донецького "Металурга" було звільнено Юрія Максимова. Також свою посаду, але з власної волі залишили наставник "Севастополя" Олег Кононов, який продовжив кар'єру в російському "Краснодарі", а також керманич київського "Арсенала" Олександр Бакалов.

Наступний поєдинок чемпіонату Прем'єр-ліги "Металург" проведе 3 листопада проти київського "Арсеналу" у столиці. Втім, матч може не відбутися - долю киян поки не визначено.

Читайте також:

У "Дніпрі" пригрозили подати на "Металіст" до Спортивного суду в Лозанні

"Таврію" позбавили трьох очок через колишнього тренера Семена Альтмана

Ще один молодий голкіпер із Запоріжжя буде виступати в "Динамо"

Вболівальники допоможуть відродитися збанкрутілому "Кривбасу"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі