"Динамо" розгромило донецький "Металург", забивши дев'ять м'ячів вперше за три сезони

Відео
Поділитися
"Динамо" розгромило донецький "Металург", забивши дев'ять м'ячів вперше за три сезони Дьемерсі Мбокані забив і віддав кілька гольових передач
Підопічні Олега Блохіна зуміли частково реабілітуватися в очах уболівальників після серії невдач у чемпіонаті та єврокубках.

Київське "Динамо" в матчі 12-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України розгромило на своєму стадіоні донецький "Металург" 9:1. Вперше за три роки кияни забивають дев'ять м'ячів у ворота суперника: у сезоні-2010/11 кияни здолали 9:0 маріупольський "Іллічівець".

Між тим, перемога увійшла в історію динамівського клубу як одна з найбільших - зокрема, в чемпіонатах України кияни одного разу обігравали полтавську "Ворсклу" 8:0, а також чотири рази домагалися результату 7:0 (по два рази на виїзді і вдома).

Хет-тріком відзначився Юнес Беланда, по дублю на свій рахунок записали Андрій Ярмоленко і Джермейн Ленс, по одному влучному удару зробили Лукман Аруна і Дьемерсі Мбокані. У донеччан за рахунку 0:2 у кінці першого тайму відзначився Джордже Лазіч.

Завдяки перемозі підопічні Олега Блохіна не тільки значно покращили різницю забитих і пропущених м'ячів, але і перемістилися на 5-е місце в турнірній таблиці.

А для "Металурга" поразка стала найбільшою в історії - раніше донеччани поступалися суперникам лише з різницею в "-4" м'яча - з рахунком 1:5 і 0:4.

Примітно, що київська і донецька команди зустрічалися між собою на НСК "Олімпійський" 25 вересня в рамках 1/16 фіналу Кубка України, і динамівці відсвяткували більш скромну і менш впевнену перемогу 3:2.

Зазначимо, що напередодні великою перемогою "Шахтаря" 7:0 завершилася зустріч з київським "Арсеналом". 6 вересня в ключовому поєдинку туру поміряються силою дніпропетровський "Дніпро" і харківський "Металіст". !zn

Читайте також:

Динамівські футболісти визнали, що вони - не єдиний колектив

Блохін вважає, що матч з "Рапідом" можна було закінчити після першого тайму

Ярмоленко порадив фанам "сидіти вдома", а Гусєву "соромно виходити на вулицю"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі